BİLAL AY'DAN KÜÇÜKKÖY'E ÇIKARTMA

2.5 yıllık ilçe başkanlığı döneminde ve sonraki belediye başkan adaylığı sürecinde devamlı olarak Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Adayı Bilal AY, bunu karşılığını görmeye başladı

BİLAL AY'DAN KÜÇÜKKÖY'E ÇIKARTMA
Bu haftasonu yüzlerce teşkilat mensubuyla küçükköyde esnaf ziyareti gerçekleştiren Bilal AY, Adeta küçükköy'e çıkartma yaptı.

Küçükköy esnafından yoğun ilgi gören ve teker  teker tüm esnafı ziyaret eden Genç Başkan Bilal Ay, Küçükköy Esnafının takdirini bir kez daha kazandı.

mevcut yönetimimi göremediklerini ve sorunlarını anlatacak muhatab bulamadıklarını aktanara Küçükköy Esnafı, bunun tam tersi olarak Bilal Ay'ın devamlı içlerinde olduğunu ve 6 ayda 3. kez misafir ettiklerini ifade ettiler.

Ziyaret boyunca yoğun ilgi gören,  balkonlardan alkış ve destek sözleri alan Genç Başkan Bilal Ay program sonunda açıklamalarda bulundu. Gaziosmanpaşa için yola çıktıklarını ve Yeni Gaziosmanpaşa'yı hep beraber kuracaklarını ifade eden Bilal Ay:" Bizler 2,5 yıldır zaten halkımızla içiiçeydik. ziyaret ettiğimiz her esnafımız bizleri tanıdığını ve daha öncede kendilerini ziyaret ettiğimizi söylüyor. siyasetçiler sadece seçim dönemleri halkı ziyaret eder ama sizler farklısınız daha 1 ay öncede buradaydınız ve bizleri ziyaret etmiştiniz. nizler devamlı halkımızla içiçe olacağımızı ve Yeni Gaziosmanpaşa'yı beraber inşaa edeceğimizi anlatıyoruz" dedi

Gaziosmanpaşa'yı özlenen ve hasretle beklenen hizmetlere hep birlikte kavuşturacaklarını ifade eden Genç Başkan Bilal Ay:" Gaziosmanpaşamız komşu ilçelerinin bile gerisinde kalmış ve hizmetten yoksun durumda. bunun en büyük çilesini de esnaflarımız çekmekte. bu yüzden tüm Gaziosmanpaşalılar olarak elimizi taşın altına sokmak ve Yeni Gaziosmanpaşa'yı kurmak mecburiyetindeyiz" dedi.

kaynak. gphaber.com

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209