Bilal Ay Projelerini açıkladı

Saadet Partisi Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Adayı Bilal Ay projelerini açıkladıkça her kesimin desteğini almaya devam ediyor.

Bilal Ay Projelerini açıkladı
 Bilal Ay Projelerini açıkladı


Saadet Partisi Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Adayı Bilal Ay projelerini açıkladıkça her kesimin desteğini almaya devam ediyor.

Daha önce Hanımlar, Gençler ve Kentsel dönüşüm konularında çok önemli projeler açıklayan Bilal Ay bu kezde "Büyüklerimiz kazanacak" adıyla Gaziosmanpaşa'da yaşayan Büyüklerimizi unutmadı.

Koordinasyon merkezlerinden destek bakım hizmetlerine kadar birçok vizyon proje açıklayan Bilal Ay, Büyüklerinde desteğini fazlasıyla hak ediyor.

İşte Büyüklerinde unutulmadığı vizyon projeleri;

 

·    İLÇEMİZİN BİLGE İNSANLARI

İlçemizde yaşayan ve yaşı itibariyle hem bilgi, hem de tecrübe noktasında birikimli büyüklerimizden seçilen bir danışma meclisi oluşturacağız. Gaziosmanpaşamızı yönetirken bu meclis ile büyüklerimizin tecrübelerinden de âzamî surette istifade etmiş olacağız.

·    EMEKLİ VE YAŞLILAR KOORDİNASYON MERKEZİ

Emekli ve Yaşlılarımıza daha kaliteli ve sürekli hizmet verebilmesi için belediye bünyesinde merkezler açacağız.

·    HÜRMET VE ŞEFKAT EVİ

Gaziosmanpaşalı yaşlı büyüklerimizi istedikleri an gidebilecekleri ve barınmadan yeme içmeye, sağlıktan sosyal faaliyetlere kadar birçok konu da hizmet alabilecekleri yaşam alanları oluşturacağız. Modern zamanların en büyük sıkıntılarından biri olan ama medeniyet değerlerimize ters olması hasebiyle pek fazla dillendirilemeyen problemlere çözüm olabilmeyi amaçlayan bu projemizle elimizden geldiğince hürmet ve sevgi ile yaşlılarımızı kucaklayacağız.

·    DEDEDEN TORUNA MASALLAR

Geleceğimizin teminatı çocuklarımızla, masal anlatmayı seven büyüklerimizi bir araya getirerek masal etkinlikleri gerçekleştireceğiz.

·    ÜCRETSİZ EVİNDE HİZMET

Belediye olarak, kuaför, temizlik vb. kişisel ihtiyaçlardan sağlık hizmetlerine kadar birçok konuda muhtaç büyüklerimize evinde özel hizmetler sunacağız. Şefkat ve merhamet üzerine kurulu medeniyetimizin farkını Gaziosmanpaşalı büyüklerimiz birkez daha yaşamış olacaklar.

·    EMEKLİLİĞE HAZIRLIK KURSLARI

Emeklilerin karşılaşacakları problemler ve buna bağlı olarak uyum sorunlarını çözmek, bireyin emeklilik dönemini daha iyi tanımaları ve bu döneme daha iyi hazırlanmaları mksadıyla kurslar vereceğiz

·    EMEKLİ EL SANAT ATÖLYELERİ

İlçemizdeki Emekli ve yaşlılarımızın boş vakitlerini değerlendirebilmeleri için el sanatları atölyeleri açacağız. Bu atölyelerde ürettikleri ürünleri kermes ve sergi gibi faaliyetlerle pazarlamalarını sağlayarak geçimlerine katkı sağlayacağız.

SİVİL HABER

Güncelleme Tarihi: 26 Mart 2014, 11:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209