Bayrampaşa'yı huzur içinde yöneteceğiz

Saadet Partisi Bayrampaşa Belediye Başkan Adayı İsmail Acar, basın mensupları mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi

Bayrampaşa'yı huzur içinde yöneteceğiz
Bayrampaşa'yı huzur içinde yöneteceğiz

Saadet Partisi Bayrampaşa Belediye Başkan Adayı İsmail Acar, basın mensupları mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Tepe Restaurant'ta düzenlenen kahvaltılı programda konuşan Acar, "Bayrampaşa'da yaşayan vatandaşlarımızı huzur içinde yaşatmak ve burayı yönetmek için çalışıyoruz" dedi. Saadet Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selman Esmerer'in de iştirak ettiği programa, partinin il ve ilçe teşkilatı yöneticileri de katıldı.

KAVGA SİYASETİ ÜZÜCÜ

Acar, "Bayrampaşa ilçemiz, Cumhuriyet döneminde şekillenmiş. 1927 yılından itibaren Bulgar, Arnavut, Yugoslav göçmenler buraya yerleşmişler. Yaklaşık 300 bin nüfusu ile ülkemizdeki 56 şehir merkezi nüfusundan daha kalabalık. Bayrampaşa'da yaşayan vatandaşlarımızı huzur içinde yaşatmak ve burayı yönetmek için çalışıyoruz. Baktığımızda bir kavga siyaseti izleniyor maalesef. Vatandaş, içinde bulunulan bu gidişattan pek memnun değil. Bu seçimlerde ülkemizin ve Bayrampaşa'nın dengesini şaşırtanları milletimiz de sandıkta şaşırtacaktır" dedi.

AKP'YLE BAYRAMPAŞA'NIN YAŞAM KALİTESİ DÜŞTÜ

Acar, "Kavgadan medet umanlara sesleniyorum; Bizim derdimiz hizmet etmektir, kavga değil. Ne yazık ki mevcut başkan ve ekibi vatandaşa sırtını dönmüş durumda. Bayrampaşa İstanbul'daki 39 belediye arasında yapılan araştırmada yaşam kalitesi olarak 33., memnuniyet sıralamasında da 36. sırada yer alıyor" diye konuştu.

TOPBAŞ'IN İSTANBUL'DAN HABERİ YOK

Programda konuşan Saadet Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selman Esmerer, "Rüşvetçinin alternatifi rüşvetçi olamaz. Kadir Topbaş'ın alternatifi de Mustafa Sarıgül olamaz. Mazisi temiz olan tek bir parti var o da Milli Görüş'tür ve onun partisi Saadet Partisi'dir. Belediyecilikte Refah Partisi bir milattır. İnşaallah ayine geleceğiz. Bu millet AKP'ye de CHP'ye de mahkum değildir, mahkum da edilemez. Kadir Topbaş beyin İstanbul'dan haberi yok. İstanbul'u Başbakan yönetiyor, o da kötü yönetiyor" şeklinde konuştu.

SEVGİ YÜRÜYÜŞÜNDE YOĞUN İLGİ

Düzenlenen kahvaltı programının ardından Bayrampaşa’da sevgi yürüyüşü yapan Esmerer ve Acar’a halkın yoğun ilgisi gözlerden kaçmadı. Esnafları da ziyaret eden Esmerer ve Acar sevgi yürüyüşünün ardından açık havada Bayrampaşlalılara seslendi.

SİVİL HABER

Güncelleme Tarihi: 14 Şubat 2014, 16:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209