Bana kimse AVM yaptırmak için gelmesin

Saadet Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selman Esmerer, İstanbul ranta kurban ediliyor. Başkan seçildiğimde kimse AVM ve yüksek rezidans yaptırmak için gelmesin dedi.

Bana kimse AVM yaptırmak için gelmesin
 Saadet Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selman Esmerer, “İstanbul ranta kurban ediliyor. Başkan seçildiğimde kimse AVM ve yüksek rezidans yaptırmak için gelmesin” dedi. Saadet Partisi Bahçelievler Belediye Başkan Adayı Ali İhsan Gündoğdu’nun davetlisi olarak katıldığı kahvaltıda konuşan Esmerer, İstanbul’un yaşam kalitesinin düştüğünü ifade etti.

Saadet Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selman Esmerer, “İstanbul ranta kurban ediliyor. Başkan seçildiğimde kimse AVM ve yüksek rezidans yaptırmak için gelmesin” dedi. Saadet Partisi Bahçelievler Belediye Başkan Adayı Ali İhsan Gündoğdu’nun davetlisi olarak katıldığı kahvaltıda konuşan Esmerer, İstanbul’un yaşam kalitesinin düştüğünü ifade etti. Partililerin ve medya temsilcilerinin katıldığı programda konuşan Saadet Partisi Bahçelievler Belediye Başkan Adayı Ali İhsan Gündoğdu da ilçenin otopark, trafik ve yeşil alanla ilgili sıkıntıları olduğunu belirterek “ İsmi Bahçelievler olmasına rağmen bahçesi olmayan bir ilçe haline geldi” dedi.

Bahçelievler’i 3p1k ile Yöneteceğiz

Gündoğdu, “Belediyeyi üç ana kriterle yöneteceğiz. Bunlar; belediye yönetimi, kent planlama ve sosyal yapı.Belediye başkanı halkın temsilcisidir, halkın içinden olmalıdır. Halkla iç içe olup vatandaşın sorunlarını çözmelidir. Belediye başkanı seçildiğimizde ‘3P1K’ projesini uygulayacağız. Nedir bu projemiz? Patron belediye değil garson belediyecilik yapacağız. Personele sahip çıkacağız. Bugün git yarın gel anlayışını yıkacağız. Plan yapacağız. Bahçelievler’de plansız bir şey yapılmayacak. ‘K’ harfiyle de katılımı kast ediyoruz. Yani vatandaşın görüşlerini alacağız” şeklinde konuştu.

Hırsızın Alternatifi Hırsız Olamaz

Saadet Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selman Esmerer ise, “40 yıllık siyasi hayatımız boyunca gerçekleştiremeyeceğimiz hiçbir şeyi söz vermedik. Milli Görüş, belediyecilikte bir çığır açtı. İnşallah bunu daha da ileriye götürecektir. Rüşvetçinin alternatifi rüşvetçi olamaz. Kadir Topbaş’ın alternatifi de Mustafa Sarıgül olamaz. Mazisi temiz olan tek bir parti var o da Milli Görüş’tür ve onun partisi Saadet Partisi’dir. Bu millet AKP’ye de CHP’ye de mahkum edilemez. Artık Milli Görüş geliyor” diye konuştu.

Halka hesap veren bir belediyecilik yapacağız

Projelerini anlatan Esmerer, “Seçtiklerini Denetle (SEDE) projemiz var. Bu sayede vatandaş bizi denetleyebilecek. Yaptığımız işlerle ilgili fikrini sunabilecek. Hizmet odaklı, hizmette particilik yapmayan, halkına hesap veren, iletişime açık, denetlenebilir bir yönetim, dünyanın başkenti sözünü bilen ve bu amaçla çalışan, yerel kültürü koruyan ve zenginleştiren, engelli ve yaşlılar için projeler geliştiren, yöresel işsizliğin önüne geçecek projeler hazırlayan bir belediyecilik yapacağız” şeklinde konuştu. Daha sonra Bahçelievler esnafı gezildi, vatandaşların ilçeyle ilgili gördükleri sorunlar dinlendi.


SİVİL HABER

Güncelleme Tarihi: 08 Mart 2014, 02:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209