Bakan Suat Kılıç'a anne sürprizi

Bakan Suat Kılıç, Ondokuz Mayıs Üniversitesi kampüsü içerisinde yer alan Teknopark hizmet binasının temel atma töreninden ayrılırken, törene katılan annesini görünce mutlu anlar yaşadı.

Bakan Suat Kılıç'a anne sürprizi

Bir dizi açılış ve temel atma töreni için Samsun'a gelen Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Ondokuz Mayıs Üniversitesi kampüsü içerisinde yer alan Teknopark hizmet binasının temel atma töreninden ayrılırken, törene katılan annesini görünce mutlu anlar yaşadı.

Bakan Kılıç, Samsun girişinde yaklaşık bin kişinin sevgi gösterisiyle karşılandı. Karşılama için yerel yöneticililere partililere ve sivil toplum kuruluşlarına teşekkür eden Bakan Kılıç,"Böyle bir karşılama beklemiyordum. Hepinize teşekkür ediyorum." dedi. Buradan yüzlerce araç konvoyu eşliğinde Bakan Kılıç daha sonra Ondokuz Mayıs Üniversitesi kampüsü içerisinde yer alan Teknopark hizmet binasının temel atma törenine katıldı. Tören atma töreni sonrası öğrencileri selamlayıp alandan ayrılmak üzereyken Bakan Kılıç tören alanına gelen ve sivil bir araç içerisinde oturan annesi Elmas Kılıç'ı görünce yanına gitti. Yanındakilere annesini tanıştıran Bakan Kılıç, daha sonra Elmas Kılıç'ın elini öptü. Bakan Kılıç’ın yanında bulunan bazı bürokratlarda Elmas Kılıç’ın elini öperek hatırını sordu. Bakan olan oğluyla hasret gidermesini görüntüleyen basın mensuplarına seslenen Elmas Kılıç, "Gazetelere vermeyin beni oğlum sevmiyorum." dedi. Bakan Suat Kılıç ve beraberindekiler buradan ayrılarak yapımı tamamlanıp hizmete giren Üniversite kampüsü içindeki Sağlık Meslek Yüksek Okulu'nun açılışını yaptı.

Haber Kaynağı : Haber7.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209