Atalay Of Medya Derneğini ziyaret etti

Ak Parti’den Milletvekilliği Adaylığını açıklayan Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay, Of Medya Derneği’ni ziyaret ederek gazetecilerle sohbet etti.

Atalay Of Medya Derneğini ziyaret etti
 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak 25.dönem Milletvekili genel seçimlerinde Ak Parti’den Trabzon Milletvekili Aday Adayı olan Mehmet Atalay, ziyaretlerine Of’tan başladı.

 

Of Kaymakamlığı, Of Belediye Başkanlığı ve Ak Parti Of İlçe Başkanlığını ziyaret eden Atalay, Of Medya Derneği’ni de ziyaret etti.

 

Dernek Başkanı Yüksel Yaşar ve Dernek üyeleri tarafından Dernek girişinde karşılanan Atalay, Dernek Merkezi’nde Dernek Üyesi Gazetecilerle sohbet etti.

 

Dernek Başkanı Yaşar’dan Of Basını ve Dernek çalışmaları hakkında bilgiler alan Atalay; “Hepinizin bildiği gibi biz de hizmete gazetecilikle başladık. Uzun yıllar gazetecilik yaptım. 1994 yılında Sayın Cumhurbaşkanımızın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmesiyle biz de belediyeciliğe başladık. Spor AŞ’de yöneticilik yaptım. Sonra Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü ve son görevimiz de yine basın oldu. Spor alnında ve Basın alanında ülkemize önemli hizmetler yaptık. Of’ta bu kadar güçlü bir basının olması bizler için gurur vericidir. Güzel bir birliktelik oluşturmuşsunuz. İnşallah bu birlikteliğinizi daha da güçlendirerek ilçemize ve bölgemize güç katarsınız” ifadelerini kullandı.

 

Ziyaret nedeniyle mutlu olduklarını ifade eden Başkan Yaşar; “Basının her alanında görev almış, basınımızın sorunlarını en iyi bilen ve alanında uzman olmuş birisinin Mecliste olması tüm basın sahipleri ve çalışanları açısından oldukça sevindirici bir durumdur. İnşallah Sayın Atalay’ı sadece vekil değil, bakanlık koltuğunda görürüz. Of Basını olarak başta bizler için, Trabzon Basını ve Türk Basını için Sayın Atalay önemli bir değerdir. Çıkmış olduğu bu yolda kendisine başarılar diliyoruz” dedi.


HABER FOTO-SADULLAH DERVİŞOĞLU

SİVİL HABER

Güncelleme Tarihi: 15 Şubat 2015, 02:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209