Allah'ın gazabı zalimleri boğacak

Karanlığın en yoğun olduğu an, şafağın en yakın olduğun andır... Şafak Söktü

 Kadıköy Meydanı dün dünyanın tüm zalimlerine karşı kıyama durdu! Meydanı dolduran Saadet Partililer, ırkçı, siyonist ve emperyalist akbabalara ve destekledikleri diktatörlere karşı tek ses olup haykırdı: "Zulüm payidar olmaz! Yeni bir dünya kurulacak!"


PATRİOTU BIRAK, FETİH SURESİNE BAK

Filistin'den Arakan'a, Suriye'den Bangladeş'e, Sudan'dan Keşmir'e tüm yetim coğrafyalara selam gönderen, yalnız olmadıklarını söyleyen on binler Ortadoğu'yu ateş çemberinin içine atan emperyalistlere ve maşası NATO'ya da haykırdı: "Biz yardımı ABD'den veya emperyalizmin jandarması NATO'dan beklemiyoruz. Yüce Rabb'imiz kitabında bize müjdeliyor: "Sana apaçık bir fetih ihsan ettik." Bunun bilincindeyiz ve vazgeçmeyeceğiz!"

"YENİ BİR DÜNYA MUTLAKA KURULACAK"

Mitingde konuşan Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak, "Bu meydandan yükselen ses, dünyanın bütün zalimlerine korku salacak, mazlumlarına umut olacaktır. Karanlığın en yoğun olduğu an, şafağın en yakın olduğu andır. İşte bugün sancağın kalktığı şafağın söktüğü gündür. Savaş yerine barışın, zulmün yerine adaletin, sömürü yerine hakça paylaşımın hâkim olduğu yeni bir dünya er ya da geç kurulacaktır"  dedi

YANAN CAN MÜSLÜMANIN,AKAN KAN MÜSLÜMANIN

Dünya Müslümanlarının zulüm ve baskı altında olduklarını ifade eden Genel Başkan Kamalak, "Bugün nereden kesif bir duman yükseliyorsa orası bir İslam ülkesidir. Yine bugün nereden feryatlar, imdat çığlıkları yükseliyorsa orası bir İslam ülkesidir. O feryatlar, o çığlıklar, Ayşelerin, Fatmaların imdat çığlıklarıdır. Bugün nerede kan ve gözyaşı varsa, nerede bir kuşatma, bir işgal varsa orası bir İslam ülkesidir. Yanan can Müslümanın canı, akan kan Müslümanın kanıdır. Para kasaları dolan ise emperyalistlerdir. İşte daha geçen hafta Gazze'de 177 Filistinli şehit edildi. 1222 Filistinli yaralandı. Evler, okullar, hastaneler bombalandı. Sadece bu alçak saldırı bile terörist İsrail Devletinin ne kadar vahşi olduğunun en somut göstergesidir" ifadelerini kullandı.

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığı tarafından düzenlenen 'Yeni Bir Dünyaya Çağrı' mitinginde on binler tek ses oldu ve zalimin zulmüne tepki gösterdi. Kadıköy İskele Meydanı, 'Kahrolsun İsrail' 'Allah'ın gazabı zalimleri boğacak', 'Hamas'a selam direnişe devam' sloganlarıyla inledi. Milli Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın "Bir ülkenin en büyük gücü tankı, topu, tüfeği değil, imanlı ve inançlı evlatladır" sözünü hatırlatan Kamalak, "Bu meydandan yükselen ses, dünyanın bütün zalimlerine korku salacak, mazlumlarına umut olacaktır. Karanlığın en yoğun olduğu an, şafağın en yakın olduğun andır.

İşte bugün sancağın kalktığı şafağın söktüğü gündür. Kadıköy Meydanı'ndaki bu onurlu duruşunuzdan aldığım cesaretle bir kez daha haykırıyor ve ilan ediyorum; Savaş yerine barışın, zulmün yerine adaletin, sömürü yerine hakça paylaşımın hâkim olduğu yeni bir dünya er ya da geç kurulacaktır. İşte Gazze... Dünyanın en donanımlı uçaklarına, tanklarına ve füzelerine sahip İsrail, eli sapanlı, yüreği imanlı, Gazzeli çocukların karşısında mutlak bir yenilgi almıştır. Çünkü onların bilmediği ama bizim çok iyi bildiğimiz bir gerçek vardır. Bir ülkenin en büyük gücü tankı, topu, tüfeği değil, imanlı ve inançlı evlatladır" diye konuştu.

KAN VE SİLAHTAN BESLENİYORLAR

Birgün kapitalizm ve emperyalizm de çökeceğini söyleyen Kamalak, "300 yıldır dünyaya egemen olan ırkçı emperyalizmin insanlığa huzur getiremeyeceği anlaşılmıştır. Nazizm, faşizm, komünizm, kapitalizm... Bütün izm'ler çökmeye mahkumdur. Komünizm nasıl çöktü ise, Faşizm nasıl çöktü ise, Nazizm nasıl çöktü ise diğerleri de çökmeye mahkûmdur. Çünkü bu sistemlerin tamamı ahlaki temelden yoksun, adalet duygusundan yoksun, adil paylaşımdan yoksundur. Bunların sermayesi kan ve silahtır.

Sadece ABD'nin 2010 yılında 21 milyar dolar olan silah satışı, 2011 yılında üçe katlanmış ve 66 milyar dolara çıkmıştır. Bütün bu silahlar insan öldürmek için yapılıyor, insan öldürmek için satılıyor, insan öldürmek için alınıyor! Oysa istisnasız bütün insanların âdil bir dünyada, huzur ve barış içinde yaşamaya hakları vardır. Bu dünyada herkese yetecek kadar yer de vardır, nimet de vardır."

MÜSLÜMANLAR ÖLDÜKÇE EMPERYALİSTLER PARA KAZANIYOR

Dünya Müslümanlarının zulüm ve baskı altında olduklarını ifade eden Kamalak, "Bugün nereden kesif bir duman yükseliyorsa orası bir İslam ülkesidir. Yine bugün nereden feryatlar, imdat çığlıkları yükseliyorsa orası bir İslam ülkesidir. O feryatlar, o çığlıklar, Ayşelerin, Fatmaların imdat çığlıklarıdır. Bugün nerede kan ve gözyaşı varsa, nerede bir kuşatma, bir işgal varsa orası bir İslam ülkesidir. Yanan can Müslümanın canı, akan kan Müslümanın kanıdır. Para kasaları dolan ise emperyalistlerdir. İşte daha geçen hafta Gazze'de 177 Filistinli şehit edildi. 1222 Filistinli yaralandı. Evler, okullar, hastaneler bombalandı. Sadece bu alçak saldırı bile terörist İsrail Devletinin ne kadar vahşi olduğunun en somut göstergesidir" ifadelerini kullandı.

DÜNYA ZULMÜ SADECE SEYREDİYOR

Dünyada Müslümanlara yapılan zulümlere dikkat çeken Kamalak, zulme kulak vermeyip herkesin seyrettiğini söyledi. "Hani, nerede insan hakları örgütleri! Hani nerede, demokrasiden, özgürlükten dem vuranlar... Hani nerede liberaleller, kapitalistler, hümanistler... Nerede Libya'da, Afganistan'da aslan kesilen NATO? Neden hiç kimsenin sesi çıkmıyor" diyen Kamalak, vahşeti seyredenlere tepki gösterdi. Kamalak, "İsrail, birkaç gün önce 1800 kilometre ötedeki Sudan'ı bombalıyor, kimsenin sesi çıkmıyor. Yine aynı İsrail, 2010 yılında Mavi Marmara Gemisi'nde dokuz masum vatandaşımızı şehit etmişti. Kimseden ses çıkmıyordu. Arakanlı Müslümanlar, tarihin en acımasız soykırımına tabi tutuluyor. Kimsenin kılı bile kıpırdamıyordu. Sanki bütün insanlık lâl olmuş! Hiç kimse ses vermiyor! Saadet Partisi'nde başka kimse aldırmıyor."

BU KANLI OYUNU BOZACAĞIZ

Düşmanla dost olunmayacağının altını çizen Kamalak, "Batı'nın sinsi planını bozmak zorundayız" dedi. Batılı güçlerin kandan beslendiğini belirten Kamalak, "Batı'nın taktiği hiç değişmiyor. Böl-parçala ve yut. O yüzden diyoruz ki, bunlardan dost olmaz. Amerika'nın, İsrail'in, NATO'nun, BM'nin ipiyle kuyuya inilmez. Düşmanından medet ummak bize yakışmaz. Düşmanla iş tutmak bize yakışmaz. Bizler şanlı bir tarihin varisi, asil bir ecdadın evlatlarıyız. Bizim dedelerimiz 600 yıl boyunca dünyaya adaletle hükmetti. Kudüs Osmanlı hâkimiyetinde iken kimsenin burnu bile kanamadı. Müslümanı, Hristiyanı,  Yahudisi hep huzur içinde yaşadı. Ne zaman ki Osmanlı gücünü kaybetti, bölge Batılı ülkelerin oyun alanı haline geldi. O günden bu yana da maalesef, Kudüs'te kan ve gözyaşı eksik olmadı. Bu karanlık oyunu, bu sinsi planı bozmak zorundayız" şeklinde konuştu.

ON BİNLER TEK SES OLDU

Saat 12.00'da başlayan mitinge Saadet Partisi Genel Başkan yardımcıları; Birol Aydın, Şerafetin Kılıç, Mehmet Kahraman, İlyas Tongüç, Yaşar Canbay GİK üyeleri; Ekrem Şama, Lütfi Kibiroğlu, Necmetin Çalışkan, Fethulah Erbaş, Dursun Ali Düzenli, Mustafa Turhal, Mesut Doğan, Yeniçağa Belediye Başkanı Ahmet Kızıltan, Kendirli Belediye Başkanı Salih Uzun, AGD İstanbul İl Başkanı Serhat Akçay, Din-Bir-Der Başkanı Abdullah Arslan, ESAM İstanbul Şube Başkanı Ekrem Arıkan, Kafkas Çeçen Derneği üyeleri, Doğu Türkistan Derneği üyeleri ile birlikte İstanbul il ve ilçe teşkilatları katıldı. Ayrıca çevre illerden de çok sayıda Saadet Partili kişi katıldı. Yaşanan zulümlere tasvip etmeyen çok sayıda vatandaş da miting alanına geldi. Milli Gazete Sahibi ve Genel Müdürü Ömer Yüksel Özek ile Milli Gazete Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Kurdaş da mitinge katılanlar arasındaydı.

İSRAİL KANADA'YA TAŞINSIN

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Selman Esmerer, yaptığı konuşmada İsrail için ilginç bir teklifte bulundu. Esmerer, "İsrail devleti kurulmadan önce İngilizlerle beraber Siyonistler Kenya'ya gitti, orayı beğenmediler. Sonra Filistin'e gelip Müslümanlara hançer gibi saplandılar. Şimdi ben diyorum ki, dünya daha büyük bir felakete uğramadan İsrail'i Kanada'ya taşıyalım. Yeni kurulacak ülkenin masraflarını da İslam ülkeleri karşılasın. Siz de kurtulun, Müslümanlar da kurtulsun, dünya da kurtulsun" dedi.

"Doğu Türkistanlı, Çeçenistanlı, Keşmirli kardeşlerimizin yanında olmak için yeni bir dünya için bu meydanı doldurduk" diyerek konuşmasına devam eden Esmerer, "Netanyahu, Şaron, Siyonistler... Bugün Kadıköy'de Fatihlerin, Yavuz Selimleri, Abdulhamitlerin torunlar var. Artık istediğin gibi zulüm yapamayacaksın. Bu ümmet adil bir dünya kurmak için 'varım' diyor. Ey Siyonistler, bu topraklar parayla satılamaz defolun. 1948'den bugüne İsrail bir terörist oldu. Filistin Filistinlilerindir. Filistin mutlaka devlet olmalıdır. İsrail Filistin'de denenmemiş silahları denedi. Ahmet Yasin'i şehit etti. Ama şehitler ölmez, onlar rableri katında diridirler. Ey Siyonist Yahudi, Rantisi'yi, Ahmet Yasin'i, Furkan'ı şehit edebilirsin ama binlerce Furkan, Ahmet Yasin doğacak ve seni kanında boğacak" şeklinde konuştu.

"ZULÜM ALTINDA EZİLİYORUZ"

Bangladeş Cemaati İslami Avrupa Sözcüsü Ebubekir Molla, "Bizler Bangladeşli kardeşleriniz olarak iki yıldır zulüm altında eziliyoruz. Bangladeş'te sürmekte olan zulümden bazı örnekler vereceğim. Tek suçu sadece İslam'ı yaymak olan Cemaati İslami üyeleri tek tek tutuklanarak ve 91 yaşındaki lideri Gulam Azam idamla yargılanmakta. Dünyanın en büyük İslami partilerinden olan Cemaati İslami'nin, yaklaşık 10 bin yöneticisi tutuklanmıştır. Ve liderinin önümüzdeki aylarda idam edilmesi planlanmaktadır.

Bangladeş'teki kardeşleriniz, İslam'ı tebliğ ettikleri için idama mahkum edildi. Ve bunu seküler Bangladeş yönetimi yapmaktadır. Bangladeş'te Müslüman kardeşlerinize zulüm eden Şeyh Hasena hükümeti, BM'ye gitti. Ve oradan cesaret alarak zulmünü daha da artırdı. Bizler Bangladeş'teki Müslümanlar olarak biliyoruz ki, tüm Müslümanların kurtuluşu Saadet Partisi'dir, Milli Görüş'tür. Türkiye'deki İstiklal Mahkemeleri'ne benzer bir mahkeme kuruldu Bangladeş'te. Başına da Batı tarafından atamalar yapıldı. Ama sizler oldukça, onlar emellerine ulaşamayacaklardır" dedi.

BANGLADEŞ'TEN MEKTUP

Bangladeş İslami Çatroşibir Partisi Genel Başkanı Delwar Hosen tarafından gönderilen mektup okundu. Mektupta, "Bütün Müslümanlar aynı sıkıntılı süreci yaşıyor. İslam'a karşı bu zulüm şuna kanaat getiriyor ki, Bangladeş'in geleceği de İslam'ın olacaktır. Ümmet, zalimler geri çekil diyecektir. Saadet Partisi'ne bu mitingden dolayı teşekkür ederim" ifadeleri yer alıyor. Mektubun ardından sanatçı Ammar Acarlıoğlu da ezgiler seslendirdi.

ERBAKANLAR BİTMEYECEK

Konuşmasına "De ki, Ey kafirler yenileceksiniz ve Cehennem'in dibine sürükleneceksiniz" ayetini okuyarak başlayan Saadet Partisi Gençlik Kolları Genel Başkanı Fatih Aydın, "Mülk Allah'ındır. Her şey onun kontrolündedir. Şunu unutmasınlar ne kadar Müslüman'ı şehit etseler de Bangladeş'te Gulazamı idam sehpasına götürseler de Fatihler, Yavuzlar, Abdulhamitler ve Erbakanlar buradadır ve bizleri bitiremeyecekler. Sözlerimi muhterem liderimiz Erbakan'ın şu ifadeleriyle bitiriyorum: Bizi magmaya da tıksalar, üzerimize beton da dökseler, fışkırır yeni bir dünyayı yine kurarız" dedi.

FİLİSTİNLİLER ÜMİTLİLER

Anadolu Gençlik Derneği Genel Başkanı Salih Turhan, Filistinlilere destek için gittiği Gazze izlenimlerini anlattı: "Gazzeli kardeşlerimiz sizlerin yaptıklar mücadeleden haberleri, var ve çok ümitliler. Oradaki kardeşlerimiz, Siyonistlerin ne olduğunu dünyaya Milli Görüşçülerin, Erbakan'ın öğrettiğini söylediler. Siyonistler ve İsrailliler şunu bilmeliler ki, biz Milli Görüşçüler olarak Siyonistlerin ne olduğunu, kundaktaki bebeğimizin zihinlerine tek tek kazıyoruz elhamdulillah. Yetiştirdiğimiz bu nesiller denizi yaran Musa olacak, ateşe atılan İbrahim olacak."

ARAKAN'DA zulüm devam ediyor

Zalimlerin zulmü altında ezilen mazlum Müslümanlara yardım götüren Cansuyu Derneği Genel Başkanı Mustafa Köylü, "Siyonistler Refah kapısını tamamen kapatmayı planlıyordu. Ama Müslümanlar tepki koydu, 'Kahrolsun İsrail' diyerek sokakları doldurdu. Gazze'deki bombardıman, bizi acıya boğdu. Ancak ilk defa Filistin, Gazze bir zafer kazanmış oldu. İnşallah bundan böyle, özgür bir Filistin devletini ziyaret etmek nasip olur. Dünyanın her yerinde Müslümanlar üzerinde zulüm uygulanmaya devam ediyor. Arakanlı kardeşlerimize uygulanan zulüm devam ediyor. Bangladeş'in Müslüman kalabilmesi ve Pakistan'dan ayrılmaması için mücadele veren 90'a yakın lider tutuklanmış ve idam edilmesi düşünülüyor. Bu, İngilizlerin oyunu. Kafirin adı değişse de oyunun şekli değişmiyor. Bugün Arakan'da oynanan oyun, dün Bosna'da oynanıyordu."

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209