AKP beyaz taş CHP siyah taş

İkisi de Batıcı... İkisi de işbirlikçi... İkisi de zalimle kolkola..

AKP beyaz taş CHP siyah taş
        Saadet Partisi İstanbul Genişletilmiş İl Divan Toplantısı, partinin İstanbul teşkilatlarının katılımıyla coşkulu bir şekilde gerçekleşti. Küçükçekmece Arena’yı dolduran yaklaşık 10 bin kişi ‘Mücahit Erbakan, Başbakan Kamalak’ sloganları attı. Öte yandan parti genel merkezinden de yoğun katılım oldu. Saadet Partisi İstanbul teşkilatlarının raporlar sunduğu programın ana gündem maddesini, önümüzdeki yıl yapılacak olan yerel seçimler oluşturdu. İstanbul İl Başkanlığı birimlerince hazırlanan raporlar da teşkilat başkanları tarafından okundu. Geniş katılımın olduğu divan toplantısına, Saadet Partisi YİK Başkanı Oğuzhan Asiltürk, Saadet Partisi genel başkan yardımcılarından; Birol Aydın, Hasan Bitmez, Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Selman Esmerer, İl Kadın Kolları Başkanı Nagehan Gül Asiltürk, Saadet Partisi İstanbul ilçe başkanları ve teşkilat üyeleri ile çok sayıda partili katıldı.

 

 Birileri Kazandı, Türkiye Kaybetti

 Son 1 aydır Türkiye’yi dünya gündeminde tutan Gezi olaylarını değerlendiren Kamalak, “İstanbullum, sevgili gençler, aziz milletim; Biz halifeyi de hilafeti de gavurlardan koruduk ama Müslümanlardan koruyamadık. Bugün Türkiye’miz, alevler içerisinde kavrulan İslam âlemi ve bütün mazlumlar sizleri bekliyor. Bu ulvi davaya sizden başka sahip çıkan kimse yoktur. Gülenler şöyle dursun ağlayanların dahi bahtiyar olarak vasıflandırıldığı İstanbul’da 1 aydan bu yana kargaşa yaşanıyor. Masumane bir şekilde başlatılan Gezi Parkı olayları, Başbakan’ın çapulcu sözleriyle gerildi. Ana muhalefet durur mu? Tüm güçlerini yangın yerine sevk etti. Olay Anadolu’ya yayıldı. 6 insanımız öldü, 12’si gözünü kaybetti, binlerce yaralı... Kim ne kazandı. Soruyorum Başbakana, ana muhalefet başkanına… Elbette birileri kazandı ama Türkiye kaybetti” dedi.

 “AK Parti faiz lobisinin öz evladıdır”

 Öte yandan Başbakan Erdoğan’ın Gezi olaylarıyla ilgili açıklamalarına değinen Kamalak, Başbakan’ı şu sözlerle eleştirdi: “Başbakan Gezi protestolarını faiz lobisiyle açıklamaya çalıştı ama AK Parti faiz lobisinin öz evladıdır. Eğer Erbakan hükümeti havuz sistemini kurmak suretiyle faiz musluklarını kapatamamış olsaydı, bugün AK Parti diye bir parti olur muydu? Eğer Erbakan hükümeti o günkü şartlarda dış borçları 10 milyar düşürüp faizleri kısmasaydı AK Parti olur muydu? Eğer Erbakan hükümeti D-8’leri kurmamış olsaydı AK Parti diye bir parti olur muydu?”


 AB’NİN Peşinde Koşmak Ecdada İhanet

 Yakın tarihte Osmanlı’yı sürekli arkadan vuran Batılı ülkelerin kapısında beklenilmesini eleştiren Kamalak, “Haçlıları kovmak için savaşan ecdada karşı AB’ye girmek için bakanlık kurmak, ecdada en büyük hakaret değil mi? Şahinbeylerin, Şehitkamillerin şehirlerine patriot füzelerini kurmanız kurtuluş şehit ve gazilerine en büyük hakaret değil mi? Kürecik’e kurulan füzelerle kimi vuracaksınız? Müslümanları değil mi? İslam birliğinin tesisi için uğraşan ecdada bu en büyük hakaret değil mi?” ifadelerini kullandı.

 AK Parti Gerilim Üretiyor

AK Parti ile CHP arasında bir fark olmadığını söyleyen Kamalak, Saadet Partisi ile AK Parti arasında büyük uçurumlar olduğunu belirtti. Kamalak, “AK Parti sürekli gerilim üretiyor. ‘Çapulcular gelir, CHP gelir’ diyor. Allah aşkına AK Parti’yle CHP arasında ne fark var temelde. Soruyorum. İrdeleyelim, analiz edelim. AK Parti Batıcı mı? Evet. Ya CHP? O da evet. AK Parti faizci mi? Evet. Ya CHP? O da evet. AK Parti işbirlikçi mi? Evet. Ya CHP? O da evet. AK Parti zalimlerle kol kola mı? Evet. Ya CHP? O da evet. Aralarındaki tek fark olsa olsa renkleridir. CHP, pirincin içindeki siyah taş, AK Parti de beyaz taştır. Mahiyet itibarıyla her ikisi de taştır. Bize soruyorlar, AKP ile farkınız nedir diye? Sayılmayacak kadar fazla fark var. Bir tanesini söyleyeyim. AKP ile Saadet arasında ilk başta amaç farkı var. AKP, Haçlı, AB ve Batı diyor. Biz ise tüm bunlara hayır diyerek, İslam Birliği, D-8 ve kardeşlik üzerine yürüyelim diyoruz. Gelin tanış olalım, sevelim, sevilelim. Bu dünya kimseye kalmaz. Hakk ve adalet üzerine yürüyelim” dedi.

 Zincirleri Anahtarla Açacağız

 Bakanlar kurulu kararıyla müzeye çevrilen Ayasofya Camii’nin yeniden açılması gerektiğine değinen Kamalak, “Fethin sembolü Ayasofya’dır. Ayasofya bugün mazlum… Ayasofya, ‘açılsın’ demekle açılmaz. Açılması için tek şart vardır. Saadet Partisi’nin iktidara gelmesi lazımdır. Mademki Fatih’in neslisin, kır zincirleri. Ama kaba kuvvetle değil, Milli Görüş iktidarıyla, anahtarla…”

 İstanbul’da 4 İlçenin Adayları

Önümüzdeki yıl yapılacak olan yerel seçimlerde İstanbul’un dört ilçesinde gösterilecek olan belediye başkan adayları açıklandı. Fatih Belediyesi için eski Eminönü Belediye Başkanı Lütfi Kibiroğlu, Gaziosmanpaşa Belediyesi için Bilal Ay, Kağıthane Belediyesi için Zeynel Keskin, Sultanabeyli için de Halil İbrahim Arıkan’ın aday oldukları açıklandı.

  “Biz inanan bir topluluğuz”

 Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asıltürk, “Öncelikle bir mutluluğumu ifade etmek istiyorum, başta genel başkanımız olmak üzere bütün teşkilatımızda büyük sevgi, aşk gördüm. Teşekkür ediyorum. Biz nasıl bir topluluğuz onu ifade edeceğim… Biz inanan bir topluluğuz. İnandığımız gibi yaşamak istiyoruz. Bizim kimseyle derdimiz yok. Biz de inandığımız gibi yaşayabileceğimiz bir ortam istiyoruz. Heyecan çok güzel bir şey ama yetmez. İslam’ın ölçüleri, tam uygulanmalıdır. Çanakkale’de savaşanlar tarihe destan yazdılar. Ölçümüz İslam’ın ölçüleridir. Her zaman ölçülerimize dikkat etmeliyiz. Bu Milli Görüşçüler ümmet gibidir. İman da aynı köktendir. Ümmet demek, birlik altında toplanan Hakk’ın uygulanması için toplanan bir topluluktur. Milli görüş topluluğu ümmettir. Bir ümmet gibi hareket eder. Hak en üstündür.”

MUSTAFA KURDAŞ:Hedef 200 Bin Tiraja Ulaşmak

Birkaç gün önce toplantıya davet edildiklerini belirten ve bundan büyük mutluluk duyduklarını söyleyen Milli Gazete Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Kurdaş, “Saadet dünyasını ve yeni dünyayı gösteren Milli Gazete elhamdülillah var. İstikametini belirleyen aynı zamanda sloganı olan ‘Hak geldi batıl zail oldu’ ayeti kerimesinin derin anlam ve misyon yüklediği gazetemizin daha etkili olabilmesi için tirajımızın yükselmesi gerekmektedir. Bununla ilgili birimlerimiz gerekli çalışmaları yapıyorlar. Ancak siz kardeşlerimizin de desteğini almalıyız. Eylül ayında tirajımızı 100 bine yükseltmeyi hedefliyoruz. Daha sonrasında ise 200 bin hedefine ulaşmaya çalışacağız” şeklinde konuştu.

 “Konuşarak değil yaparak gösterdik”

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Birol Aydın, “Biz,  Milli Görüş olarak hizmetlerimizi konuşarak değil, yaparak gerçekleştirdik. Şimdi, tekrar bunların daha fevkinde olanı yapağız. Önümüzdeki yıl yapılacak olan yerel seçimlerde Saadet Partisi’nin iş başına gelmesi gerekmektedir. İstanbul, rant uğruna tarihiyle, geçmişiyle, geleceğiyle yok ediliyor. İstanbul’umuzdaki insanlarımıza, beklediği hizmeti kavuşturacağız inşaallah.”

 ‘Ak Parti Gelmezse CHP Gelir’ Yalanlarına Kanmayın

 Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Selman Esmerer, “İstanbul’un yeniden efsane Milli Görüş belediyelerine ihtiyacı var. Belediyeler ranta dönüştü. Birikimli, donanımlı, yaptığını Allah rızası için yapan belediye başkan adaylarıyla geliyoruz. Kimse AK Parti gelmezse CHP gelir yalanlarına kanmasın. Saadet geliyor. Saadet geliyor. İstanbul dünyanın başşehridir. İstanbul hilafetin merkezidir. Yine olacak inşallah. Osmanlı ve hilafet merkezi yıkıldı. Suriye, Filistin, Mısır, Libya, Keşmir, Çeçenistan, Doğu Türkistan, Afganistan ve bütün İslam coğrafyası kan ve ölümle karşı karşıya. Saadet kadrosu tekrar yola çıktı, geliyoruz inşallah. Ey ABD, ey Rusya, ey Çin… İslam dünyasından elinizi çekin. Sadece İslam dünyasını mı üzüyorlar? Hayır. Gözleri sadece doğalgazı, petrolü görüyor. Dünya insanlığını inim inim inletiyorlar. Ey dünya insanları, özgürlük ve adalet arayanlar. Saadet, huzur, adalet ve eşitlik İslam’dadır. Eğer biz uyanmaz, ayağa kalkmaz isek İslam coğrafyası bu katliam ve gözyaşlarıyla ağlamaya devam edecektir. Onun için her zamankinden iki kat daha fazla çalışmak zorundayız. Biz bu çalışmaları hayat, iman ve cihat anlayışıyla yapıyoruz. Bizim siyasetimiz başbakan, milletvekili olmak, köşeyi dönmek, rant kazanmak değil. Bizim gayemiz İstanbul, Türkiye ve dünyada hak hâkim olsun diyedir.

 Zulüm dünyada kemale ermiştir. İnsanlık perişandır. Medeniyet ölçüsü içki içmek ve soyunmak olmuştur. Zenginleştikçe azgınlaşan Batı, kendi yaşayışını İslam ülkelerine empoze etmeye çalışmaktadır. Ne yazık ki ülkemiz de yönünü Batı’ya dönmüştür. Batı, yakın zaman önce Gezi olaylarını tezgâhlamıştır. Bu vesile ile Sayın Başbakan ve iktidarı uyarıyoruz. AB’ye rest çektiniz ama akabinde görüşmeleri yeniden başlattınız. İktidara diyoruz ki gelin Batı sevdasından vazgeçin, İslam Birliğini, D-8’i kuralım.”

 Amacımız Düzene Göre Değil, Fıtrata Göre İnsan Yetiştirmek

 Birikim Eğitim Kurumları Genel Müdürü Ömer Faruk Yelkenci, “Birikim Hayat projemizi sizlerle paylaşmak istiyorum. Bu proje, insanın yaratılıştan getirdiği özellikleri, sünnetullahı örnek alan ve bunu ‘fıtrattan umrana’ taşıyan eğitim felsefemizi büyük oranda yansıttığımız projemizdir. Bunu, okulu 4 duvar olmaktan çıkartıp hayatın bütün alanlarına etki edecek şekilde tasarladık. Bu projenin bir benzerine henüz rastlamadık. Çocuklar okula geldiğinde hemen eve gitmek isterler. Düzen ne ise vatandaş ona bağlı şekilde yetiştiriliyor. Biz buna karşı çıkıyor ve hayır diyoruz. Amacımız düzene göre biçimlenmek değil,  insan yetiştirmektir.”

 İstanbul AGD 450 Okuma Grubu Oluşturacak

 AGD İstanbul Şube Başkanı Ali Uğur Bulut, “İktidarınızın temelinizde Milli Görüşü örnek almazsanız 11 değil, 111 yıl da geçse batıla hizmet etmekten öteye gidemezsiniz. Biz AGD olarak bu fikirle gece gündüz çalışıyor, çocuklarımıza fetih ruhunu aşılıyoruz. Bu çocuklar, gelecekte inşallah ülkemizin rengini değiştirecektir. Yaz dönemiyle birlikte ‘Yaz Etkinlikleri’ adında 6 haftalık bir proje başlattık. Yaklaşık 7 bin öğrencimize eğitim veriyoruz. Buradaki temel hedefimiz, 450 kitap okuma grubu oluşturmaktır. 1-2 yıl içerisinde okullardaki teşkilat sayımızı da büyük oranda artıracağız. Ortaöğretim ve üniversitelerimizin tüm sınıf temsilciliklerine girmek suretiyle Milli Görüş Bayrağını bütün okullarda dalgalandıracağız. Şartların olumsuz gözükmesi bizi asla yıldıramaz. Biz Hak yoldayız. Allah, Hak yolda olanların yardımcısıdır.”

 “Gelecek bizimdir”

 Saadet Partisi İstanbul İl Gençlik Kolları Başkanı İsmail Acar, “Gelecek bizimdir ve gelecek bu salonu dolduran dava adamlarının olacaktır. Bizler üzerimize düşen görevleri yaparak bu milleti aslına döndürecek çalışmalar gerçekleştireceğiz. Çağın Fatih Sultan Mehmed’i, Yavuz Sultan Selim’i, Abdulamid Han’ı ve Necmettin Erbakan’ı olacağız inşallah. İslam birliğini kurup 2. Yalta’yı yapacağız. Zafer inananlarındır ve zafer yakındır.”

 Haber: Milli Gazete: TİMUÇİN MERCANOĞLU

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209