Ak Parti Fatih İlçesi K.M.Paşa Meydanında üye çalışması yaptı

Ak Parti K.M.Paşa Meydanında üye çalışması yaptı

Ak Parti Fatih İlçesi K.M.Paşa Meydanında üye çalışması yaptı
Ak Parti K.M.Paşa Meydanında üye çalışması yaptı

Ak parti Fatih İlçe teşkilatı Kocamustafapaşa meydanında üye çalışması yaptı. Kocamustafa Paşa platformunun basın açıklaması yapacağı saatte Ak parti de aynı meydanda parti seçim karavanını getirerek yoğun bir katılımla müzikler eşliğinde üye  çalışması yaptı. 

Kocamustafapaşa meydanı tarihi günlerinden birini yaşadı. Meydanda üç ayrı etkinlik vardı. Bir yanda Basın açıklaması yapacak Kocamustafapaşa Platformu, bir yanda Ak parti üye çalışması, bir yandan  yeni açılış yapan bir iş yerinin müzikleri birbirine karıştı. Gergin geçmesi beklenen ortama çevik kuvvet polis ekipleri  hazır bekletildi.

Üye çalışmasına Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Hamdi Görk, Fatih Belediyesi Meclis Başkanı ve Ak Parti Meclis üyesi Yahya Atıcı, Ak Partili Meclis üyeleri, İlçe Yönetim kurulu üyeleri, hanım kolları ve gençlik kolları başkanları ve çok sayıda partili katıldı. 

Basına kısa bir açıklama yapan Ahmet Hamdi Görk, " son günlerde kamuoyunu meşgul eden karalama  kampanyaları ve önümüz kesme planları tutmamıştır, tutmayacaktır, bizler Ak Parti ailesi olarak bulunduğumuz yerlerde her türlü hizmetimiz yapmaya devam ediyoruz, bundan sonrada çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz" dedi.  Görk, " Fatih belediye başkanımız yapmış olduğu hizmetleri ile halkımızın  takdirini, kazanmış, bundan sonra da hizmetlerine devam edecektir, durmak yok yola devem diyor, çalışmalarda emeği geçen tüm partili arkadaşlarımıza ve ilgi gösteren, desteklerini esirgemeyen vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi. 

Katılımın yoğun olduğu üye çalışması toplu fotoğraf çektirilmesiyle sona erdi.

SİVİL HABER

Güncelleme Tarihi: 12 Ocak 2014, 06:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209