Ak Parti Ataşehir Gençlik Kolları Başkanı Yasin Görgülü oldu

AK Parti Ataşehir Gençlik Kolları 2. Olağan Kongresi Ataşehir Zübeyde Hanım Öğretmenevi Konferans Salonu’nda yapıldı. Giresunlu hemşehrimiz Yasin Görgülü 307 oyla yeni İlçe Gençlik Kolları Başkanı seçildi.

Ak Parti Ataşehir Gençlik Kolları Başkanı Yasin Görgülü oldu
 AK Parti Ataşehir Gençlik Kolları 2. Olağan Kongresi’ne AK Parti Milletvekilleri Bilal Macit, Osman Boyraz, İsmet Uçma ve Erol Kaya, AK Parti İstanbul İl Gençlik Kolları Başkanı Gıyaseddin Gergin, AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı M. Naim Yağcı, AK Parti Ataşehir Eski İlçe Başkanı Nimetullah Topu, AK Parti Ataşehir İlçe Kadın Kolları Başkanı Neslihan Yurtdagül ile meclis üyeleri, delegeler ve partililer katıldı.

Kongrede ilk olarak AK Parti Ataşehir Gençlik Kolları Eski Başkanı Mustafa Kiraz konuşma yaptı. Kiraz şunları söyledi: “1,5 yıl önce aldığım bu bayrağı gece gündüz demeden, onurla ileriye taşımanın gayesi içinde oldum. Her ayrılık bir başlangıçtır. Ben partimin hizmetinde olmaya devam edeceğim. İnanıyorum ki Yasin kardeşim de bu bayrağı ileriye taşıyacaktır.”

 Mustafa Kiraz’ın ardından söz alan AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı Mustafa Naim Yağcı da bugüne kadar görev alan gençlik kolları yönetimlerine teşekkür etti.

AK Parti İstanbul Milletvekili Bilal Macit de “Kongrelerde bir gruba merhaba, diğerine elveda gibi bir hava oluyor. Bu çok doğru değil. Siyaset risk ve sorumluluk alabilmektir, yoksa bir makamdan diğer makama geçmek değildir” derken; AK Parti İstanbul İl Gençlik Kolları Başkanı Gıyaseddin Gergin ise, “İstanbul’un 39 ilçesinde Türkiye’nin 971 ilçesinde aynı idealin peşinden koşan bir gençliğiz. Bizi bir tutan şeyler ‘ahde vefa’ ve ‘dosta vefa’dır. Ahde vefamızı yaptıklarımızla, gece gündüz demeden çalışarak gösteriyoruz. Dosta vefamız da kongrelerimizdir” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından oy verme işlemine geçildi. Yasin Görgülü 430 delegenin 307’sinin oyuyla yeni gençlik kolları başkanı seçildi.

Yeni Gençlik Kolları İlçe Başkanı Yasin Görgülü görüşlerini, “Arkadaşlarımızın desteğiyle, aldığımız bayrağı görev süremiz dolana kadar, bizden sonra gelecek kardeşimize güçlü bir şekilde teslim etmektir” şeklinde açıkladı.

SİVİL HABER

Güncelleme Tarihi: 22 Ocak 2015, 05:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209