Adem Ceylan “Seçimi kazanmak memleket meselesi”

AK Parti Yenimahalle İlçe teşkilatı İller Bankası Sosyal Tesislerinde tanışma ve istişare toplantısı düzenledi.

Adem Ceylan “Seçimi kazanmak memleket meselesi”
  “Seçimi kazanmak memleket meselesi”

AK Parti Yenimahalle İlçe teşkilatı İller Bankası Sosyal Tesislerinde tanışma ve istişare toplantısı düzenledi.

Toplantıya AK Parti Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Adem Ceylan ve tüm ilçe teşkilat mensupları katıldı.

İlçe teşkilatına bir konuşma yapan Ceylan salondaki kalabalığın teşkilat olarak birlik ve beraberlik mesajı verdiğini söyledi.

Ceylan ülkemizin çok önemli günlerden geçtiğini belirtti. Başbakanımızın önderliğinde Türkiye’nin gelişmesinin birilerini rahatsız ettiğini, geçmişte birbirlerine karşı olan birtakım güçlerin şimdilerde birlikte hareket ederek Türkiye Cumhuriyeti’ne zarar vermeye, birbirimize düşürmeye ve yıpratmaya çalıştıklarını ifade etti. Bütün bu güçlere karşı Türk Milletinin 30 Mart akşamı şamarını indireceğini ve oyuna gelmeyeceğini sözlerine ekledi.

Adem Ceylan Sayın Başbakanımızın önderliğinde bütün milletin tek vücut olup bu oyunu bozacağına yürekten inandığını söyledi. Bu oyunu bozacak teşkilat mensuplarının da salonda olduğunu belirten Ceylan “Burada bulunanlar kapı kapı dolaşıp gerçeği aziz milletimize anlatmaya çoktan başladılar bile” dedi.

Ceylan Yenimahalle İlçe Belediye Başkan Adaylığı ile ilgili olarak da “Bu süreç içerisinde hepsi birbirinden değerli, kaliteli arkadaşlarımızda vardı onlarda bu göreve talip oldular.  Ama bir kişi aday olacaktı bu bize nasip oldu. “ diyerek bütün aday adaylarına teşekkür ettiğini, hepsinin yardımına ve desteğine ihtiyacı olduğunu belirtti.

Omuzlarında bir yük olduğunu söyleyen Ceylan bu yükü tek başlarına taşımanın zor olduğunu, bütün teşkilat mensuplarının ve milli manevi değerlere sahip herkesin bu yüke ortak olması gerektiğini dile getirdi. Herkese çok önemli görevlerin düştüğünü de belirten Ceylan “Sayın Başbakanımız bu yükü taşıyorsa bizim bu yükü elli defa sırtlanmamız lazım” dedi.

Seçimi kazanmanın memleket meselesi olduğunu vurgulayan Ceylan bu inançla gereklerini yapmak gerektiğini söyledi.

Seçimlere iki aylık bir sürenin kaldığını belirten Ceylan “ Sokaklara çıktığımızda, kapıları çaldığımızda, milletle buluştuğumuzda, kendimizi izah ettiğimizde, hakkı, adaleti anlatınca insanların bizi anlamaması mümkün değil” dedi.

Artık herkese çok iş düştüğünü yineleyen Ceylan amaçları olan hakkın, hukukun, adaletin hüküm sürdüğü yönetimi halkla buluşturacaklarına inancının tam olduğunu belirtti.

SİVİL HABER

Güncelleme Tarihi: 31 Ocak 2014, 20:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209