14 ŞUBAT’TA KARANFİLLER UTKU GÜMRÜKÇÜ’DEN

14 ŞUBAT’TA KARANFİLLER UTKU GÜMRÜKÇÜ’DEN

14 ŞUBAT’TA KARANFİLLER UTKU GÜMRÜKÇÜ’DEN
 Haydar Koçak /Ankara


14 ŞUBAT’TA KARANFİLLER UTKU GÜMRÜKÇÜ’DEN 
CHP Çiğli Belediye Başkan Adayı Utku Gümrükçü, 14 Şubat Sevgililer Günü Dolayısıyla Komşuoğlu Pazaryerini ziyaret ederek, kadınlara kırmızı karanfil dağıttı.

CHP Çiğli Belediye Başkan Adaylığı ilan edildiği günden itibaren saha çalışmalarına başlayan Utku Gümrükçü, halkın her kesimine dokunabilmek amacı ile ortak akıl savunusu doğrultusunda çalışmalarına devam ediyor. 

CHP Çiğli Belediye Başkan Adayı Utku Gümrükçü, 14 Şubat Sevgililer Günü olması sebebiyle, CHP Çiğli İlçe Başkanı ve Yönetimi ile birlikte Çiğli’de bulunan Özel Komşuoğlu Pazaryerini ziyaret ederek, pazarcıların ve halkın istek ve sorunlarını dinledi.  

HEDEFİMİZ GÜLÜMSEYEN ÇİĞLİ!

Çiğli Komşuoğlu Pazaryerinde sevgi ve coşku ile karşılanan Utku Gümrükçü “Çiğli’yi sevgiyle, kardeşçe gülümseyen bir kent yapacağız. Bizim de sevgilimiz Çiğli. Sorunlarını biliyor yerinde çözümler üretmek amaçlı, halkımızın fikirleri doğrultusunda projelerimize şekil veriyoruz. Gülümseyen bir Çiğli oluşturmak öncelikli amacımız ve bu amaç doğrultusunda çalışmalarımıza devam ediyoruz” sözlerine yer verdi.

SİVİL HABER

Güncelleme Tarihi: 15 Şubat 2019, 17:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209