10 yıllık AKP’li Başkan Saadet’e geçti

Belediye Başkanlarının Saadet’e Geçişleri Sürüyor

10 yıllık AKP’li Başkan Saadet’e geçti
 AKP’li Belediye Başkanlarının Saadet Partisi’ne geçişleri devam ediyor. Kırşehir’in en büyük ilçelerinden olan Mucur’da on yıl AKP’den Belediye Başkanlığı yapan Atılgan Yılmaz, Saadet Partisi’ne iltihak etti.

ANKARA BÜROSU

AKP’li Belediye Başkanlarının Saadet Partisi’ne geçişleri devam ediyor. Aralarında il, ilçe ve belde belediye başkanlarının toplu halde Saadet Partisi’ne iltihak etmesinden sonra, dün de Kırşehir’in en büyük ilçelerinden olan Mucur’un on yıldan beri Belediye Başkanlığını yürüten Atılgan Yılmaz, Saadet Partisi’ne iltihak etti. Saadet Partisi Kırşehir İl Başkanlığı Konferans salonunda Mucur Belediye Başkanı Atılgan Yılmaz’ın geçişi ve adaylığı ile ilgili bir program düzenlendi. Buradaki törende Mucur’a Saadet Partisi’nden aday olduğunu açıklayan Atılgan Yılmaz yaşadığı süreçle ilgili detaylı bilgiler verdi:  “1999 yılında Mucur Belediye Başkanı olarak yola çıktım. 2009 yılına kadar 10 yıl Mucur Belediye Başkanlığı görevinde bulundum. 2009 yılında kazanmış olduğum seçimi 3 oyla sandık kuruluna dilekçe vermedim diye benden aldılar. Sahipsiz bırakıldığımdan dolayı da bu seçim bir başka partiye devredildi. Bu süreç içerisinde tabii ki seçimi kazanmakta kaybetmekte bir onurdur. Önemli olan vizyonum, misyonum, düzgünlüğüm ve dürüstlüğümdür.”

Anketlerde Birinci Çıkıyorum

“Ben bu süreç içerisinde 5 yıl Mucurumdan hiç ayrılmadan hemşerilerimle halkımla insanlarımla beraber oldum. Bu şekilde aday adaylık süreci yaşadım. Aday adaylık sürecinde hem anketlerde hem temayüllerde 1. çıktım.” diyen Atılgan Yılmaz, “Tabi ki illa Belediye Başkanı olma gibi bir sevdam yok. Ancak büyük hizmet ve çalışmalara ihtiyacı olan Mucur’umuz için çalışmak, insanımıza hizmet etme sevdam var. Belediye Başkanlığı da, milletine gerçekten, yakinen hizmet etmek isteyen bir insan için önemli bir görev. Sadece halka hizmetin Hakka hizmet olduğunu bildiğim için adayım. Şu andan itibaren hizmet etmeye talibim.” diye konuştu.  Seçime asılacaklarını ve önümüzdeki pazar günü seçim bürolarını açacaklarını, daha geniş katılım ve platformlarda konuşmalar yapacaklarını kaydeden Saadet Partisi Mucur Belediye Başkan Adayı Atılgan Yılmaz, belediye başkanlığı tecrübesiyle yeni dönemde Milli Görüş çatısı altında büyük hizmetlere imza atmak istediklerini kaydetti. Toplantı sonrasında üye formunu imzalayan Yılmaz’a Saadet Partisi Kırşehir İl Başkanı Ali Köksal, rozet taktı.

//www.milligazete.com.tr/

SİVİL HABER

Güncelleme Tarihi: 12 Şubat 2014, 02:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209