Can Dostlarımız Şişli’de Güvende

Şişli Belediyesi, havaların soğuması ile Şişli'de yaşayan sokak hayvanlarımızın yaşamlarını kolaylaştırmak için sahada çalışmalara başladı.

Can Dostlarımız Şişli’de Güvende
 Şişli Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışma kapsamında Şişli'de yaşayan sokak hayvanlarının aç kalmamaları için besleme çalışmaları yapıldı, besleme odaklarına mamalar bırakıldı. Kedi ve köpek evleri temizlendi, içlerine sıcak tutacak malzemeler konuldu. Şişli Belediyesi Kısırlaştırma ve Rehabilitasyon Merkezi’nde tedavisi süren hasta ve yaralı hayvanlarımızın da üşümemeleri için gerekli tüm önlemler alındı.

 

Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü, kış mevsiminin dondurucu soğuklarının iyice hissedildiği bugünlerde sokak hayvanlarımıza sahip çıkılması gerektiğini belirterek; “Şişlili yurttaşlarımızdan ricam, kapılarının önüne koyacakları bir kap yemek ve bir kap su ile bu soğuk günlerde can dostlarımıza yardım etmeleri, eğer mümkünse evlerini ve kalplerini sokaklarda, barınaklarda yuva arayan dostlarımıza açmaları, yeni yılda bir can kurtarmaları” dedi. 

SİVİL HABER

Güncelleme Tarihi: 09 Ocak 2015, 13:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209