Sarıgül

Mustafa Sarıgül, hani yeni bir siyasi parti kuracaktı ve ilk seçimlerde Başbakan olacaktı… Sahi, Mustafa Sarıgül siyasi bir lider olup Başbakan mı olacak, yoksa İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı mı olacak, yoksa yoksa sadece yeniden Şişli Belediye Başkanlığı’nı mı kurtarmaya çalışıyor, yoksa bu gümbürtüde kaybolup gidecek mi…? Karar verin artık ya, yazıktır Sarıgül’e ya… Neder acaba Sefer Ulusoy abimiz acaba İbrahim Cevahir abimiz ne olmasını istiyordur Mustafa Sarıgül’ün.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nı ne bir Ergenekoncu’ya, ne de bir Gay Başkana vermezler… Mustafa Sarıgül 98 yılında Şişli’deki bir toplantıda, İlhan Kesici, Bedrettin Dalan ve Fethullah Gülen Hoca ile sohbetlerinde bulundu diye illa İstanbul’a Belediye Başkanı da olacak değil ya.

Hem, ha Kadir Topbaş olmuş, ha Binali Yıldırım olmuş, ha da hem Mustafa Sarıgül olmuş ne fark eder ki; en ilginci olursa eğer Egemen Bağış’ın Ak Parti’den belediye Başkan adayı olup İstanbul’a Belediye Başkanı olması olur ki; Ergenekonun kesin zaferi gibi… Bu sefer gerçekten sürpriz.. Eh fazla bir şey kalmadı hep birlikte göreceğiz.

Kurtlar Vadisi’nde ilginçtir, sanki Murat Ülker ima edilir gibi, Murat büyük üstadlar tarafından Türkiye’nin Baronluğu’na getiriliyor ve KGT’nin başı tarafından vurulup yine Büyük üstad tarafından ameliyata alınıyor.

Atos, Portos, Dartanyan ve birde Aramis aşkına Vadi’nin senaristi de iyice çorbalıyor. Ne o öyle ortaya bir karışık; Templiyerler, Takiyyeciler ve Üstadlar ortaya bir karışık söylemiş, yanında hiç olmazsa virüssüz bir Yoğurt yeseler de kendilerine gelseler. Mahmut Tanal artık İspark’a para ödemeyin Kadir Topbaş Mafya falan deyip mücadelesine devam ediyor.

Gülen Hareketinin sesi ODA TV, Gülen karşıtlığı kisvesinde görevine devam ediyor.

A.Fethullah Hocaefendi “Yalana, Aldatmaya alışmış ve başkalarını kendileri gibi zanneden zavallılar kendilerindeki takiyye ruhunu aksettirircesine” Ajanda da ne var deyip duruyorlar.

Ajanda da “İman-ı billah var, Marifetullah var, Muhabbetullah var, Zevk-i ruhani var, Cenab-ı Hakk’ı bilme adına marifet adına bir türlü doymama var” diye mi, Amerikalar da yaşıyorsun…? Amerika seni koruyup kollayıp esir eyliyor…Bütün bunlar için mi dönmüyorsun, yoksa Şah İsmail torunları sizleri kullanarak, Anadolu’yu ele geçirmeye çalışan zındıklar (Ki zaten küllüm ele geçirmişler de) ın, İsa Mesih & Mehdi projesini hayata geçirmelerini mi bekliyorsun…? Herkül’ün de Gülen Hareketi’nin de merkezi BBC’den çarpıcı analizmiş. İngiliz & Alman ortak yapımı ODA TV öyle diyoo “Ve El-Kaide artık Türkiye’li imiş. Karıştır İngiliz karıştır, karıştır Rothschild karıştır. Bu kadar karıştırdınız yetmez biraz daha karıştırın. El-Kaidesi, Haması, Hizbullahı, El Şebabı, El-Kebabı, DHKP-C’si, PKK’sı, KCK’sı sanki bunların hepsi İngiliz & Alman & Amerikan ortak yapımı değil.

Bak Mehmet Şevket Eygi’de Zuhuru bekleyen Büyü zatı bekleyenlerdenmiş hem de şimdiden peşinen biat ve itaat ediyormuş. Erdoğan Doğan Ağabey Mehmet Şevket Eygi için bir şeyler söylemişti de şimdi inandım.  

Mehmet Şevket Eygi birilerini beklerken Azrail Aleyhisselam çıkagelmesin sakın, peşinen biat ve itiati de fayda etmez.

Her taraf Sünni maskeli Hasan Sabbah Fedaileriyle dolu: Tapınak Şovalyeleri gibi İsa Mesih yalanlarıyla Mesih Kral Deccal gelişini bekleşiyorlar.

“Salavat” (Resulullah S.A.V) için getirilir. Cübbelinin dediği gibi cennette daha çok huri sahibi olmak için değil.


 
Av. Cihan TUFAN

 

 

 

     

 

YORUM EKLE

banner309

banner225

banner209