128 ülke vatandaşına şifa verdi

Yıldırım Beyazıt Üniversite Hastanesi, 2 bin 700 yabancı hastaya tedavi hizmeti sağladı

128 ülke vatandaşına şifa verdi



ORTADOĞU VE ORTA ASYA'DA TANITIM
Başta Ortadoğu ülkeleri olmak üzere değişik ülkelerden sağlık eğitimi almak için dönemsel olarak sağlık personellerinin hastaneye geldiğini bildiren Bozkurt, şunları belirtti:

''Her yıl pek çok ülkeden üst düzey temsilciler hastanemize çalışma ziyaretinde bulunmaktadırlar. Ziyaretçilerimize hastanede vermiş olduğumuz hizmetlerle ilgili bilgiler vermekteyiz. Birkaç değişik ülke hastanelerinden almış olduğumuz kardeş hastane tekliflerini Sağlık Bakanlığımız politikaları doğrultusunda değerlendirmekteyiz.

Bundan sonraki süreçte Ortadoğu ve Orta Asya'daki ülkelerde profesyonel olarak reklam ve tanıtım faaliyeti yürüterek bu bölgelerden daha fazla sağlık turistinin hastanemizi ve ülkemizi tercih etmesini sağlamayı hedeflemekteyiz. Sağlık turizminde başvurulan adres olmak öncelikli hedeflerimizin başında gelmektedir.

Arap Baharı'nın yaşandığı son dönemde başta Libya olmak üzere Arap ülkelerinde ağır silahla yaralananlar hastanemizde başarılı tedavi edildi. Irak'a yapılan müdahalenin ardından canlı bomba saldırıları sonucu ağır yaralan 30'a yakın güvenlik görevlisi de tedavi edildi.

Van depreminde vatandaşlarımıza yardım amaçlı gelen Japon Miyuki Konnai hastanemizdeki tedavisinin ardından ülkesine sağlıklı dönmüştür.''

AA


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209