SAADET PARTİSİ ARDEŞEN'DE SEÇİM İRTİBAT BÜROSU AÇTI

Saadet Partisi Milli İttifak ile Rize'de seçim çalışmaları olanca hızıyla devam ettiriyor.

SAADET PARTİSİ ARDEŞEN'DE SEÇİM İRTİBAT  BÜROSU AÇTI
 
Ardeşen'de  hareketli geçen seçim çalışmalar  her geçen gün ivmesini yükseltmeye devam ediyor yeni irtibat bürosu ile iddialı oldukları Ardeşende seçimde birinci parti olarak çıkmanın hesaplarını yapıyor.

Seçim irtibat bürosunun açılışına Saadet Partisi Rize il Başkanı Hasan Uzun, BBP Rize il başkanı  Faruk Muhammed Çavuşoğlu, Rize  Milletvelili  adayları Salih Uzun,  Ömer Faruk Balcı, Şaban Ali Dilsiz, Ardeşen İlçe başkanı Ekrem okutan, Saadet Partisi İstanbul il Yönetim Kurulu üyesi Mithat Özdemir, il ve ilçe yöneticileri, Gençlik kolları başkanları katıldılar.

Açılışta  kısa bir selamlama konuşması yapan BBP Başkanı Farık Muhamed Çavuşoğlu; biz üzeimize düşeni yaptık, ittifakı kurduk sizlerin önüne bir alternatif sunduk ve şimdi sıra siz değerli hemşerlerimde ve Rizeli vatandaşalrımzıda. Sizlerden destek istiyor ve Miili İttifakın Milli iktidarını hep birlikte kuracağımıza inanıyorum dedi.

Daha sonra Saadet Partis Rize il Başkanı Hasan Uzunyapmış olduğu konuşmada; biz Milli Görüş olarak geçmişte yaptık, başardık şimddi Milli İttifak ile yine başaracağız' dedi. Uzun, sizlerden destek gelecek bizlerden çalışmak ve başarmak Allahın'ın izniyle'' dedi. Saadet Kazanınca hakımız kazanacak, hlıkımzın yüzü gülecek dedi.

Daha sonra Milletvekili adayları Salih Uzun,Ömer Faruk Balcı ve Şaban Ali Dilsiz birer selamla konuşması yaptıalr. Genç ve dinamik bir kadro olarak seçime ve hizmete hazır olduklarını ve bu ülke için var  güçleri ile çalışmaya devam edecekelrini  söylediler.

Konuşmalardan sonra Sadet Partisi Ardeşen İlçe başkanı Ekrem Okutan yapmış olduğu konuşmada ; Ardeşen Merkez Cumhuriyet Caddesinde  bulunan ilçe binasındaki hareketlilik yenii bir irtbat bürosu açma gerekliliğini hissettirdi. Bu birinci seçim irtibat büromuz çok kısa bir zaman sonra ikincisini açacağız inşallah dedi. 

Okutan; açılışa katılan tümyöneticilerimzie, Milletveli adaylarımıza ve siz değerli halkımzıa çok teşekkür ediyorum, Mevlam Seçim İrtibat büromuz hayırlara vesile kılsın, ülkemizin barışına, huzuruna ve müreffeh bir toplum olnasına vesile kılsın inşallah v sizlere katılımlarınzdan dolayı teşekür ediyorum. Allah razı olsun'' dedi.

Milli İttifakın Milli İktidarında yaşanabilir bir Türkiyeyi hep birlikte kuracağız Allahın izniyle diyerek seçim irtibat bürosunu açatı.


Haber ve  Fotoğraf: Sivil Haber

SİVİL HABER

Güncelleme Tarihi: 15 Mayıs 2015, 14:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209