Saadet Derepazarı'nda Genç bir kadro ile gümbür gümbür

Saadet Derepazarı'nda Genç bir kadro ile gümbür gümbür

Saadet Derepazarı'nda Genç bir kadro ile gümbür gümbür
 Saadet Partisi seçim çalışmalrına hız kesmeden devam ediyor. Saadet Partisi Rize  İl Başkanı Hasan Uzu, Milletvekili adayları, il yönetim kurulu üyeleri, İstanbul il yönetim kurulu üyesi Mithat Özdemir ve  Derepazarı İlçe Başkan Muzaffer Metin Saadet Partisiİl ve ilçe gençlik yönetici ve başkanları Derepazarı esnafını ziyaret ederek projelerini anlattılar ve 7 Hazıran Milletvekilliği seçimleri için destek ve oy istediler.

Saadet Partisi Rize birinci sıra Miletvekili adayı Salih Uzun yapmış olduğu konuşmalarda; ben bölgenizin adayı, evladınız, hemşeriniz olarak sizlerden dua ve destek istiyorum'' dedi. Derepazarı ilçe başkanı Muzaffer Metin, İl Başkanı Hasan Uzun ve Milletvekili adayı Salih Uzun tek tek esnafı  ziyaret ederek işlerinde bereket ve başarı dilediler. Saadetin iktidarında daha başarılı, daha bereketli günler yaşamak istiyorsanız Saadeti destekleyin, bzler de sizlere hizmet edelim dediler. Halkın büyük teveccüh gösterdiği Saadet partisi ve ekibine; inşallah dualrımzı sizlerle, Mevlam da hayırlısnı nasip etsin diyerek destek verecekelrini söylediler.

Halkın tevecühü ile moral depolayan Milli İttifak çalışmalrına hız kesmeden devam ediyor, medyada yer bulamamanın sıkıntısını  her insana tek tek giderek davasını ve projeelrini alatmaya devam ediyor.

Haberle ilgili Fotoğrafalrı FotoğrafGalerisinden Görebilirsiniz

Haber ve  Fotoğraf: Sivil Haber

SİVİL HABER

Güncelleme Tarihi: 15 Mayıs 2015, 16:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209