Kahraman Şeref Kasap'dan Şok Açıklamalar

Deniz Baykal Suikast İhbarcısından Şok Açıklamalar

Kahraman Şeref Kasap'dan Şok Açıklamalar

DENİZ BAYKAL’A SUİKAST İHBARININ PERDE ARKASINI  TÜM ENGELLEMELERE RAĞMEN İRDELEMEYE DEVAM EDİYORUZ !

      

       11.05.2010 günü Türkiye genelinde Emniyet, İstihbarat, Organize Suçlarla Mücadele ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince yapılan geniş çaplı operasyonlarda önce şüpheli olarak gözaltına alınan ve sorgusunda ihbarcı olduğu anlaşılan, daha sonra da hakkında İftira, Suç Uydurma, Bilişim Sistemine Hukuka Aykırı Olarak Girme ve Orada Kalma, Halk Arasında Korku ve Panik Yaratmak Amacıyla Tehdit suçlarından kamu davası açılarak 125 yıl rekor hapis cezası istemiyle yargılanan bilişim teknolojileri uzmanı Kahraman Şeref Kasap’a adliyeye sevk edildiği an itibariyle röportaj teklifleri götüren Ulusal ve Yerel Medya kuruluşları mensupları neden belirtilmeksizin iki yıldır geri çevriliyordu.

         Taksim The Marmara Otel’e başka bir habere ilişkin gitmemize rağmen o sırada korumaları nezaretinde, Kahraman Şeref Kasap’ı ünlü bir dizi yapımcısı ve beraberindeki birkaç ünlü oyuncusuyla beraber kahvaltı yaparken rastlıyoruz. Yapımcının gündemdeki dizisinde oynaması için rol teklif ettiği Kahraman beyle bu konu hakkında görüştüğünü öğreniyoruz.

        Kahraman beyden ihbar konusu davayla ve son gelişmeler hakkında röportaj teklifinde bulunuyoruz. Olayın üzerine gideceğimize ve doğrularına hiç bir ekleme yapmayacağımıza dair söz vermemiz ile kendisi ŞOK AÇIKLAMALARDA bulunuyor.

       Kahvaltı sırasında yaptığımız görüşmede İstanbul 36.Asliye Ceza Mahkemesinde ki yargılanmasının devam ettiğini, duruşmanın 22.06.2012 günü saat 09.45’e ertelendiğini belirtti.

       Avukatıyla birlikte çok önemli bir hazırlık içerisinde olduğundan, bu celsede “Soruşturmanın Genişletilmesi (Tevsii Tahkikat)” talebinde bulunacağından bahsediyor.

      Bu talebiyle davanın seyrinde ne gibi gelişmeler olacağını sorduğumuzda aldığımız cevap bir hayli ilginçti. Şöyle ki, soruşturma safhasında İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nün “görevi kötüye kullanma ve ihmali” ile CHP (Eski) Genel Sekreteri Önder Sav’ın “soruşturmanın gizliliğini ihlal ederek, şüphelilerin delilleri karartmasına ve kaçmasına imkan sağladığı” yönünde ki iddialardan ve bunlarının araştırılacağından bahsediyor.

   

      Bunun yanı sıra mahkemeye vereceği ek belgeler ve video kayıtları ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP (Eski) Genel Başkanı Deniz Baykal, CHP (Eski) Genel Sekreteri Önder Sav, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Şişli Belediye Başkan Yardımcıları Osman Şevket Aslan ve Tayfun Kahyaoğlu, Kanal D Haber spikeri Ekrem Açıkel gibi isimlerin tanık sıfatıyla ifadelerinin alınacağını söylüyor.

        Milli İstihbarat Teşkilatı Müsteşarlığından, Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Daire Başkanlığından,  Genelkurmay İstihbarat Daire Başkanlığından ve Jandarma İstihbarat Daire Terörle Mücadele Grup Komutanlığından da bilgi taleplerinin olacağını şuan için yayınlayamayacağımız detaylarıyla anlatıyor.

           Mahkemeye sunacağı video kayıtlarının içeri hakkında detaylı bilgi vermezken içerisinde Deniz Baykal’ ın istifa etmesine neden olarak gösterilen Kaset Skandalı olayıyla ilgili soruşturmaya yön verebileceğine dair bilgiler içerdiğinden bu nedenle de video ve çözümünün ilgili soruşturmayı yürüten Özel Yetkili Cumhuriyet Savcısı Cemil TUĞTEKİN’ e ulaştırılmasını talep edeceği özellikle belirtiyor.

      Kasap’ın mahkemeden talep edeceği, Soruşturmanın Genişletilmesine ilişkin talebinin içeriğine ait detayları ve video kayıtlarına dair bilgileri kamuoyunun bilgisine sunmak üzere 22.06.2012 günü saat 09.45’de İstanbul Adalet Sarayı İstanbul 36.Asliye Ceza Mahkemesi duruşmasını takip etmeye ve gelişmelerden sizleri haberdar edeceğimizi bu önemli davayı bizden takip etmeniz tavsiyesiyle.

Haber: Mithat Özdemir

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209