FAGİDER, BAŞKAN DEMİR’İ ZİYARET ETTİ

Fatih Girişimci İşadamları Derneği'nin (FAGİDER) başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir’i makamında ziyaret etti. FAGİDER’e destek istemek amacıyla Başkan Demir’i ziyaret eden heyete Mustafa Demir’den tam destek geldi.

FAGİDER, BAŞKAN DEMİR’İ ZİYARET ETTİ

 Fevzipaşa Caddesi esnafı tarafından caddeyi güzelleştirmek amacıyla kurulan FAGİDER’in başkanı ve ve yönetim kurulu üyeleri, Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir’i ziyaret etti. Ziyarete FAGİDER’in Onursal Başkanı Ekrem Özkaymak’ın yanı sıra aralarında Dernek Başkanı Ayla Erdim, Kömür Lokantası sahibi Remzi Kömür, YSF Giyim sahibi Özden Bilirdönmez, Alisse Nuera Gelinlik sahibi Ali Aslanoğlu, Tuğrul Kuyumculuk sahibi Tuğrul Dirier, Selam Lokantaları sahibi Bekir Artuğ, Elibüyükler Mağazası sahibi Hakan Yusuf Altay, Nüans Moda Evi sahibi Fatma Tunçel, Seval Gelinlik sahibi Yaser Günday ve Ziya Şark Sofrası sahibi Mahmut Bingöl’ün de bulunduğu bir heyet katıldı.

 

Dernek üyeleri, Fevzipaşa Caddesi esnafını bir araya getirmek ve caddeyi güzelleştmek amacıyla kurulduklarını belirterek Başkan Demir’den destek isterken, Başkan Demir de belediye olarak derneğe gerekli desteğin verileceğini söyledi.

 

Başkan Demir ayrıca, Fatih’i, özellikle de Fevzipaşa Caddesini modanın merkezi haline getirmeyi hedeflediğini ifade etti. Caddenin görsel olarak tamamen yenileneceği müjdesini veren Başkan Demir, süs havuzlarıyla ve ışıklandırmalarla donatılacak olan Fevzipaşa Caddesi’nin yeni görüntüsüyle moda severleri ağırlayacağını kaydetti.

 

24 Temmuz 2012’de Fevzipaşa Caddesi esnafını bir araya getirmek amacıyla kurulan 120 üyeli FAGİDER, yıl sonuna kadar 200 üyeye ulaşmayı hedefliyor.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209