Sevilen Başkan Kibiroğlu Tekbirlerle Defnedildi

Fazilet Partisi Eminönü eski Belediye Başkanı, Saadet Partisi Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi, Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği kurucularından ve İstanbul temsilcisi, Milli Görüş davasının beyefendi abisi, sevilen neferlerinden Lütfi Kibiroğlu Fatih Camii'nde cenaze töreni düzenlendi.

Sevilen Başkan Kibiroğlu Tekbirlerle Defnedildi

       Cenaze merasimine 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, AK Parti Konya Miletvekili ve eski başbakan Ahmet Davutoğlu, Eski Devlet Bakanı Hasan Aksay, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Saadet Partisi Gençlik Kolları Genel Başkanı Salih Akyüz, Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul İl Başkanı Erdal Elibüyük, İstanbul Eski belediye başkanı Ali Mufit Gürtuna, Saadet Partisi İl Başkanı Abdullah Sevim, Ak parti İstanbul il Başkanı Selim Temurci, Sadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı eski il başkanı Birol Aydın, eski il başkanı Selman Esmerer, Tarihçi-yazar Kadir Mısıroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan yardımcısı Ahmet Selamet, Bayrampaşa Belediye başkanı AtilaAydıner, Kağithane belediye başkanı, Kenan Fazlıoğlu, Fatih belediye başkanı Mustafa Demir, Cansuyu dernek başkanı Mustafa Köylü, çok sayıda belediye başkanı, meclis üyeleri, Saadet Partisi İstanbul il yönetim kurulu üyeleri, Meslekte Birlik Grubu başkan ve üyeleri, sivil toplum kuruluşu başkan ve üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Dün sabah saatlerinde hayatını kaybeden Lütfi Kibiroğlu Fatih Camiinde düzenlenen cenaze ardından Merkezefendi Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Lütfi Kibiroğlu, Galatasaray İktisadi ve İşletmecilik Yüksek Okulu'ndan mezun oldu. Okuldan sonra İşletme ve Pazarlama üzerine ihtisas yapmak üzere Almanya'ya gitti. Türkiye'ye döndükten sonra Mali Müşavir olarak çalışmaya başladı. Siyasete, Milli Selamet Partisi (MSP) Şehremini mahalle teşkilatında başlayan Kibiroğlu, Milli Görüş partilerinde Eminönü İlçe Başkanlığı, İl Yönetim Kurulu Üyeliği, Genel İdare Kurulu (GİK) Üyeliği ve Genel Başkan Danışmanlığı görevlerinde bulundu. 1994 yılında İstanbul İl Genel Meclisi Üyesi seçilen Lütfi Kibiroğlu, 1999 yerel seçimlerinde Eminönü Belediye Başkanı oldu. 1999-2004 yılları arasında Eminönü Belediye Başkanlığı yapan Kibiroğlu, 2005 yılında Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin kurucu üyesi oldu ve İstanbul temsilciliği görevini üstlendi. Lütfi Kibiroğlu, evli ve iki çocuk babasıydı.

SİVİL HABER

Güncelleme Tarihi: 19 Ekim 2017, 16:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209