Rize'li iş adamı Fenerbahçeli eski yönetici Şadan Kalkavan vefat etti

Fenerbahçe Kulübü'nün eski yöneticilerinden Şadan Kalkavan vefat etti.

Rize'li iş adamı Fenerbahçeli eski yönetici Şadan Kalkavan vefat etti
 Fenerbahçe'nin eski yöneticilerinden Şadan Kalkavan'ın tedavi gördüğü Florence Nightingale Hastanesi'nde vefat ettiği öğrenildi. Kalkavan'ın geçtiğimiz günlerde olduğu By-pass ameliyatı sonrasında dört damarı değiştirilmiş ve yoğun bakımda tedavisine devam edildiği açıklanmıştı.
Daha önce vefat ettiği sosyal medyada yer alan, ancak ailesi tarafından yalanlanan, Kalkavan'ın bugün vefat ettiği ve aile tarafından yarın açıklanacağı öğrenilirken, cenazesinin ise 13 Mart Cuma günü cuma namazı sonrasında Şakirin Camii'nden kaldırılacağı belirtildi.

FENERBAHÇE'DEN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Fenerbahçe Kulübü, eski yöneticileri Şadan Kalkavan'ın vefatı üzerine başsağlığı mesajı yayınladı.  Kulübün internet sitesinden yayımlanan mesajda, "Kulübümüzün eski yöneticilerinden Şadan Kalkavan'ın yaşamını yitirdiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız." denilerek şu ifadelere yer verildi:

"1995-2000 yılları arasında kulübümüzde Asbaşkan, Başkanvekilliği, Futbol Şube Sorumluluğu ve Yönetim Kurulu Üyeliği gibi görevlerde bulunan Şadan Kalkavan (76) tedavi gördüğü hastanede bugün vefat etti. Merhum Şadan Kalkavan'a Allah'tan rahmet, başta Kalkavan Ailesi olmak üzere tüm yakınları, sevenleri ve camiamıza başsağlığı dileriz."

(CİHAN)

SİVİL HABER

Güncelleme Tarihi: 11 Mart 2015, 19:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209