Merhum Erbakan Hoca anılıyor

Milli Görüş lideri, 54. hükümetin başbakanı merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan vefatının 4. yılında çeşitli etkinlikle anılıyor.

Merhum Erbakan Hoca anılıyor
 Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığı’nca tertiplenen anma programlarında merhum Erbakan’ın mücadelesi ve hedefleri otoriter isimler tarafından anlatılacak. Küçükçekmece Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi’nde düzenlenecek anma programı için tüm hazırlıklarını tamamlayan Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığı, İstanbul’un bütün ilçelerinden Küçükçekmece’ye otobüsler kaldıracak. Edinilen bilgiye göre pazar günü (1 Mart 2015) gerçekleşecek programa dünyanın dört bir yanından birçok devlet adamı, siyasetçi ve âlim davet edildi.

Erbakan’ı anma programıyla ilgili açıklama yapan Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul İl Başkanı Birol Aydın, merhum Erbakan’ın inancı, azmi, mücadelesi, vefası, istikameti, ufku, dirayeti, davasına bağlılığı ve nezaketi ile hep önder ve heyecan kaynağı olduğunu söyledi.

Erbakan’ı en iyi şekilde anlamak ve anlatmak derdinde olduklarını vurgulayan Aydın, “Saadet Partisi olarak inancımız gereği O’nu hayırla yâd etmek, örnekliğini nesillere nakşetmek ve insanlığın saadetini temin etmek üzere başlatılan çalışmaları hedefine ulaştırmak, hadiselere koyduğu teşhisleri ve çözüm önerilerini, icraatlarında gözettiği prensipleri bir defa daha hatırlamak ve hatırlatmak amacındayız” dedi.

Aydın, 1 Mart (Pazar) günü Küçükçekmece Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezinde saat 10:00’da gerçekleştirilecek anma programına yurt içi ve yurt dışından çok sayıda katılımın olacağını ifade etti.






SİVİL HABER

Güncelleme Tarihi: 25 Şubat 2015, 14:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209