NEREDE DURACAĞIMIZI BİLİYOR MUYUZ

Televizyon, gazete, internet toz duman. Birey olarak bir fikrim var elbet destek aldığımız medya bizlere ne kadar yardımcı oluyor.

Vicdanımız ve  beynimiz verilen mesajlara ne kadar açık. İzlemeye çalıştığımız ortamın tarafsız bakış ile değerlendirilmesi ne kadar mümkün.

Şimdi bende bir mesaj vermeğe çalıştığımda senin bu mesajı ne kadar alacağın yada bana yakıştıracağın sıfat ne olacak merak konusu.

Birileri muhalif birileri safsata yapıyor birileri de birşey anlamadım diyecek. Hani derler ya anlatmak istediğin konu karşındakinin anlayabileceği kadardır.

Hiçbirşey yapmadan Heykel gibi davranıldığında bile suç sayılabileceği ortamıda yaşıyoruz. Fikrini söyleyenlerin ayıplandığı günleride gördük, özgürlüklerin sınırlandırıldığı ,herkesin özgürlük anlayışının acaip bir tartışma konusu olmasını da, Hukuk bir gün herkese lazım olacak diyenlerin sıra ona geldiğinde çaresizliğinide, kafa karışıklıklarının sebebini anlatmakta zorluk çekildiği ortamlarda sonuçlarının değerlendirildiğinde  yine tarafsız yorum yapma imkanımızın ortadan kalktığını görüyorum.

İşte bu nedenle NEREDE DURACAĞIMIZI BİLİYOR MUYUZ diye sorarak  taraf olmayanın bertaraf olur diyenlere inat tercihimizin konusuna göre tarafsız kalacağını ya da artık taraflılığını makul nedenlerle açıklayanların yanında olacağımızı bildirmemiz gerektiğine inanıyorum.

 

 

 

 

YORUM EKLE

banner309

banner225

banner209