Millet zillet yolunda

Millet zillet yolunda

Millet bir hizmet görmüyor sayın Başbakanım, bu gün artık milletin kahir ekseriyetine düşen sadece zillet..

Sayın Başbakanım ''gizli bir suikast girişimi'' varsa eğer bu iktidarı ile muhalefeti ile cemaati ile hepinizin Millete yapmış olduğunuz ve sürekli yapmaya devam ettiğiniz hem gizli hem de aşikar bir suikast girişimidir ki sürekli sizlerin suikastlerine maruz kalan çaresiz millettir..

Siz millete hizmet yolunda diye konuşurken yine yeniden tekrar mazota zam geldi..

Bu millete bu nasıl bir suikast sayın başbakanım..

Artık benim memleketimde Adana'da ve Mersin'de portakallar dallarında bırakılıyor, toplamaya bile mecal kalmadı.Neden mi, mazot fiyatları o kadar çok yüksek ki nakliye masrafları çok yüksek olduğu için tarlada 20-25 kuruş olan portakalı alan yok.

Siz millete hizmet diye konuşurken bir kez daha milletimize mazota zam kurşunuyla suikastte bulundunuz.

Sayın Başbakanım, 17 Aralıkta kurulan komplo(ki bu komployu Ali Ağaoğlunun 46'lık raporu için birlikte kurmuşsunuz)''yolsuzluk kılıfına saklandı''diyeceğinize yolsuzluk yok ben Erdoğan Bayraktar'a, Ali Ağaoğlu'nun 46lık raporunu hallet demedim deyin..Hem bak mahkeme bakanlarınızın çocuklarının itirazlarını red etmiş..Ne kılıfı, yolsuzluk olmuş işte..

Milletin hükümeti dediğiniz hükümetiniz milletin anasını sıkıyor, çok canını sıkıyor milletin..

Milletin asgari ücretlisi perişan,işsizi perişan, emeklisi perişan, portakalcısı, zeytincisi, çaycısı, fındıkçısı perişan..Sizin bu memleketten haberiniz yok herhalde..Bu milletin kahir ekseriyeti herkese lazım olan finansçılarla toplanıp öyle çarpılmış ki borç ve faiz batağında millet perişan..

Haa siz bunları görmek istemiyorsunuz, 10 milyon tuzu kuru sizin milletiniz oluyor ve hükümetiniz de bu 10 milyon tuzu kuru milletinin hükümeti..

Geri kalan sıkıntı içindeki milletle hükümetinizin ne işi var..Haa evet var yaptığınız sürekli zamlardan hiç de etkilenmeyen 10 milyon tuzu kurular dışında kalan millete siz habire zamları bindirip inim inim inlettirme işinizi tam gaz yapıyorsunuz..

Hükümetin milletin çoğunluğu ile tek işi habire millete geçirdiği zam, zam, zam, vergi harç ceza, bankadan faizle borç al, borç öde..Yeter artık demogoji, yeter artık her şey açıkta dururken boş yere gaz verip yalancı durumunda kalmak..

Yetsin artık hükümetiniz millete zam, sömür, ceza, vergi suikasti yapıyor sayın Başbakanım.

İspark mafyasını niye bir türlü görmüyorsunuz sayın Başbakanım.

2002 den beri iktidardasınız 13 senedir kim riveyera, kim sızma nasıl bilemiyorsunuz başbakanım.

13 yıldır siz alıp siz atıyorsunuz, siz tutup siz yolluyorsunuz, size rağmen kimmiş bu sızmalar, nasıl da sızmışlar, nasıl oluyor da 10 yılı aşkındır süren iktidarınız da birileri yargıya,polise sızabiliyorlar, eğer bir sızma varsa onları da siz sızdırmışsınızdır sayın başbakanım..

Hem sayın başbakanım kaç gündür şu konuştuklarınızın hiç birisini birkaç ay öncesinde hiç konuşmuyordunuz. Bakanların çocuklarının yolsuzlukları ve Ali Ağaoğlu'nun telefon görüşmeleri yayınlandıktan sonra mı sızmalar aklınıza geldi..

Birilerinin Apo'yu süreçlemekten bu sızmaları takip etmeye vakti mi kalmamış..

Ne diyor Ali Babacan mıcık bir darbe oldu.Hayy mıcığına, darbenin mıcığı mı olurmuş.

Siz icranın başı değil misiniz, hadi Çankaya'nın sakini olsanız neyse.

Aşan bu 822 milyarlık milli ama kim bu milliler, A Milli mi,Ümit Milli mi,Metin Milli mi.

Bu 822 milyar gelirden asgari ücretliler ne kadar faydalanmış ta zam almış, bu 822 milyar gelirden emeklinin maaşına ne kadar zam yapılmış, muayene ve ilaç kesintilerinden vazgeçilmiş mi?

Madem gelirimiz bu kadar arttı neden hep Koç'a, Ülker'e İspark'a yarıyor da işçi, çiftçi, köylü ve üretici bu milletimiz artan bu 822 milyarlık gelirden yararlanamıyor..

Ya hu Sayın Başbakanım Allah Rızası için yeter ya hu, bu milleti ne kadar daha aptal, saf, keriz ve hindi yerine koyacaksınız.Hükümetimiz bu millete suikastten ne zaman vazgeçecek.iBu millete yaptığınız zam darbesi ne zaman bitecek.Hindiden beter yaptığınız milletimizi yola yola sırtlarında yolunacak tüy kalmadı, hadi İngiliz inadına HİNDİ(Turkey) dedi de bari siz birazcık kaz muamelesi yapsaydınız.

Artık ortaya çıkan durum sizin gitmenizle kalmanızla ilgili olmaktan çıktı, sizden önce de böyleydi, sizden sonra da böyle olacak, ta ki kıral çıplak olduğu halde hala kıraldan fazla kıralcılar tükenene kadar.

O da tükenmez, aynı şarkıya devam, yap cazı ver gazı, sahnele orta oyununu, yedir twiksi, millet tarafını seçme derdine düşerken durmak yok yolmaya devam..

Bari nutuk atmayın, iknaya gerek yok, medyaya da gerek yok, seçime sandığa da gerek yok..

Rothschild ordusu hücuumm, zam.zam.zam.

Av.Cihan Tufan

YORUM EKLE

banner309

banner225

banner209