Şubat'ta 2 bin 156 defa haber oldu

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Şubat ayında ekonomi sayfalarında birlik, dernek ve odaların yaptığı açıklamalar içinde 2 bin 156 haber ile ilk sırada yer aldı.

Şubat'ta 2 bin 156 defa haber oldu

Medya takip ajansı Interpress'in ulusal, bölgesel ve yerel iki bine yakın gazeteyle dergiyi incelendiği araştırmada, TOBB'un geçtiğimiz ay Meksika ile İspanya'da düzenlediği ''Türk–Meksika İş Konseyi'' ve ''Genel Sekreterler Eğitim Semineri'' toplantıları basında geniş yankı buldu ve 650'yi aşkın habere konu oldu.

-Hisarcıklıoğlu'nun açıklamaları 700'e yakın haberde yer aldı-

TOBB'un Şubat ayında, ekonomiyi yakından ilgilendiren yeni Anayasa hazırlığı ve Türk Ticaret Kanunu (TTK) düzenlemelerine ışık tutmak amacıyla, ülke genelinde düzenlediği toplantılar basında yer aldı.

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nun yaptığı açıklamalar, ekonomi sayfalarında 700'e yakın haberde yer aldı.

Yeni anayasa çalışmalarına dikkati çeken TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu'nun, Türkiye'nin yeni bir anayasa için eline büyük bir fırsat geçtiği ve her kesimi bu yeni anayasa için fikir çalışmasına çağırdığı açıklamaları, yayınlanan haberlerde en çok ilgi çeken konular arasında yer aldı.

TOBB, Ocak ayında da ekonomi sayfalarında birlik, dernek ve odaların yaptığı açıklamalar içinde, isminin yer aldığı bin 905 haber ile ilk sırayı almıştı.

Haber Kaynağı : Haber7.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209