NTV'de sistemli bir algı operasyonu ! Domuz sucuğu tarifi

NTVde yayınlanan domuz sucuğu tarifi bazı izleyicilerin tepkisini çekti.

NTV'de sistemli bir algı operasyonu ! Domuz sucuğu tarifi
 Haber kanalı NTV’de yayınlanan yemek programında domuz etinden yapılan sucuğun tarifi gösterildi.
 
Ferit Şahenk patronluğundaki Doğuş Grubu’nun bünyesinde bulunan haber kanalı NTV'de yayınlanan domuz sucuğu tarifi bazı izleyicilerin tepkisini çekti. 
 
Kanalda yayınlanan yemek programında domuz etinden yapılan sucuğun tarifi gösterildi.
 
Sosyal medyaya yansıyan yayın binlerce kişinin tepkisini topladı.
 
DOMUZ ETİNDEN SUCUK NASIL YAPILIR?
 
Söz konusu kanalda yayınlanan bir yemek programında domuz etinden yapılan sucuğun tarifi gösterildi.
 
“AFİYETLE YİYEBİLİRSİNİZ!”
 
Yayını izleyen binlerce kişi sosyal medyadan tepkilerini ortaya koydu.
 
Vatandaşlar, ‘Müslüman mahallesinde salyangoz satıyorlar’, ‘Ülkemizde yerleşik ve turist gayrimüslimlerin ihtiyacının çok üzerinde domuz eti üretiliyor, nereye gidiyor etler acaba?’, ‘Afiyetle yiyebilirsiniz’ şeklinde yorumlarda bulundular.

NTV DAHA ÖNCE DE BAZI PROGRAMLARLA DİKKAT  ÇEKMİŞTİ



Mescidi Aksa ayaklar altında, NTV'de Sinagog hayranlığı!..

İsrail askerlerinin Mescidi Aksa'yı ayaklar altına aldığı ve İslam Dünyasında büyük tepkiyle karşılandığı bugünlerde NTV'de yayınlanan "Paha Biçilemez İstanbul" isimli programda İstanbul Kuzguncuk'ta bir Sinagog'un tanıtılması tepkilere sebep oldu.

İsrail askerlerinin Mescidi Aksa'yı ayaklar altına aldığı ve İslam Dünyasında büyük tepkiyle karşılandığı bugünlerde NTV'de yayınlanan "Paha Biçilemez İstanbul" isimli programda İstanbul Kuzguncuk'ta bir Sinagog'un tanıtılması tepkilere sebep oldu.

Milli Gazete'yi arayan vatandaşlar, "Böyle bir zamanda böyle bir program yapılır mı? NTV yönetimi ne yapmak istiyor? Böyle bir dönemde daha bir hassasiyet göstermek gerekmez mi? İsrail askerleri, Müslümanların ilk kıblegahı olan Mescidi aksaya postallarıyla giriyor ve kutsalı çiğnerken Sinagogları ve Yahudileri sempatik gösteren bu türden programlar doğru değil..." tepkisini dile getirdi.

Programın tanıtım metninde şu satırlar dikkat çekiyor: "Saffet Emre Tonguç, nostaljik semtleri, tarihi eserleri, ibadethaneleri ve muhteşem yalılarıyla eski İstanbul'un kapılarını aralayan Boğaz'ı, hem karadan hem denizden fethediyor. Geçmişi üç imparatorluk barındıran, 8 bin yıllık tarihe sahip, iki kıta üzerine kurulu ve içinden deniz geçen İstanbul'un sırları bu programda televizyon izleyicisiyle buluşuyor. Saffet Emre Tonguç, bazen bir Osmanlı sarayında, bazen bir Bizans manastırında dolaşacak.Kimi zaman Mimar Sinan’ın, kimi zaman Raimondo d’Aronco gibi Avrupalı mimarların eserlerini keşfedecek. Yenikapı Batığı’nda çıkan eserleri inceleyip, Fatih Camii’nde mevlite, Fener Rum Patrikhanesi’nde ayine katılıp, şehrin insanlarıyla konuşacak, onlardan aldığı ipuçlarıyla yeni ufuklara yelken açacak."

milligazete.com.tr/ÖZEL

NTV'den 'eşcinsellik' propagandası!
NTV'de Sonay Dikkaya'nın sunduğu 10 haber bülteninde ilginç bir gelişme yaşandı.

NTV'de Sonay Dikkaya'nın sunduğu 10 haber bülteninde ilginç bir gelişme yaşandı. Haber bülteninde sıvak gelişmeleri aktaran Sonay Dikkaya Apple CEO'su Tim Cook'un eşcinsel olduğunu açıklamasını sıcak gelişme olarak aktardı. Böyle bir olayın sıcak gelişme olarak aktarılması akıllara NTV eşcinsellik propagandası mı yapıyor sorusunu getirdi.

milligazete.com.tr 


SİVİL HABER

Güncelleme Tarihi: 25 Kasım 2014, 10:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209