Kanal 7'de bahar coşkusu

Kanal 7 Bahar dönemi rengarenk, cıvıl cıvıl bir ekranla açılıyor. Mayıs ayında Kanal 7’de dört yeni program birden başlıyor.

Kanal 7'de bahar coşkusu

Baharla birlikte hayat yeniden canlanırken Kanal 7 ekranlarında da bahar havası yaşanıyor. Mayıs ayında Kanal 7’de Ceylan’ın sunacağı Ceylan Show; gişe rekortmeni filmlerin yayınlanacağı yabancı sinema kuşağı; gerçek yaşam hikayeleri Bir Yastıkta Kırk Yıl; Şakacı Mustafa Karadeniz’in hazırlayacağı Şaka Şaka; güzel sunucu Nil Yeğin’in dünya turu Nil’in Dünyası Kanal 7 ekranlarında olacak.

Bahar döneminde müzik, eğlence, gezi programları ile Kanal 7 ekranlarında bahar havası esecek.

CEYLAN SHOW

Kısa süre önce “Kendisi Lazım” adlı yeni bir albümü ile sevenlerinin karşısına çıkan Ceylan, yeni albümün uğuruyla Kanal 7 ekranlarında ‘Ceylan Show’u sunacak. Şarkılar, türküler, sanatçı konuklar, sürprizler Ceylan Show’da… Salı geceleri 22.00’de müzik ve sohbet doyasıya Ceylan Show’la Kanal 7 ekranlarında.


YABANCI SİNEMA KUŞAĞI 

Kanal 7 bahar ekranında çarşamba akşamları yabancı sinema kuşağı olacak. Vizyondayken çok ses getiren, en çok izlenen, gişe rekortmeni birbirinden güzel sinema filmleri Çarşamba akşamları 22.00’de ekranlarda olacak. 

ŞAKA ŞAKA


Bitmedi… Kanal 7 ekranlarındaki bahar renkleri Cuma günü Şaka Şaka ile devam edecek. En çılgın, en komik, en hınzır şakaların yapımcısı Mustafa Karadeniz ‘Şaka Şaka’ ile Cuma geceleri saat 22.00’de geceyi renklendirecek. Güleceksiniz, heyecanlanacaksınız, bu kadar da olmaz diyeceksiniz. Şaka programlarının piri Mustafa Karadeniz’in ‘Şaka Şaka’sı Kanal 7’de.

BİR YASTIKTA KIRK YIL

Bahar döneminin başka bir programı ise ‘Bir Yastıkta Kırk Yıl’ olacak. Kadına şiddetin, cinayetlerin konuşulduğu bir dönemde bir yastıkta 40 yılı devirenlerin hikayeleri ekrana gelecek. Mutlu bir evliliğin, 40 yıl süren mutluluğun gerçek kahramanları, hikayelerini ‘Bir Yastıkta Kırk Yıl’da anlatacaklar.

‘Bir Yastıkta Kırk Yıl’ hayatta güzel şeyler arayanlara ilaç olacak. Bir Yastıkta Kırk Yıl Cumartesi geceleri 24.00’te Kanal 7’de.

NİL’İN DÜNYASI

Bahar döneminin yeni programlarından biri de; ‘Nil’in Dünyası. Baharla birlikte’ vakit gitmek, gezmek zamanı’ diyenlerdenseniz. ‘Yollara vursam kendimi, gezsem dolaşsam’ diyen ancak vakit bulamayanlardansanız Nil Yeğin sizi ‘Nil’in Dünyası’nda gezdirecek. Brezilya'dan Hindistan'a, Japonya'dan Kamboçya'ya kadar dünyanın farklı renkleri ve haberleri Nil Yeğin’in sunumuyla Pazar akşamları 23.45’te ‘Nil’in Dünyası’yla Kanal 7’de.

Haber7

Haber Kaynağı : Haber7.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209