KAÇAK ÇATI KATINI KESER ELE VERİRKEN, KAÇAK BODRUM KATA BAŞKANIN DÜŞMESİ Mİ GEREK!

Aylar önce her şeyi bitmiş binanın önündee günlerdir sürdürülen hafriyat ve inşaat çalışmaları, inşaa edilmeye çalışılan iki kat dubleksin kaçak olduğu ihtimalini göz önüne getirdi.

KAÇAK ÇATI KATINI KESER ELE VERİRKEN, KAÇAK BODRUM KATA BAŞKANIN DÜŞMESİ Mİ GEREK!

 KESER DÜŞMÜŞTÜ!



Bir süre önce basına yansıyan bir haberde 'Büyükçekmece ‘de yere düşen keser kaçak inşaatı ele verdi' başlığı ile yayınlanarak ülke gündeminde yer tutmuşut. Haberde 'Büyükçekmece Postabaşı mevkiinde 5 katlı bir binanın en üst katında kaçak çatı katı yapan vatandaşın elinden kayan keser, o sırada çalışmalar üzerinde denetimde bulunan Belediye Başkanı Hasan Akgün ve ekibinin önüne düştü. Akgün, derhal olaya müdahale ederek, inşaatı durdurup zabıta ekipleriyle mühürletti ve ilgililere ceza kesti' ayrıntılarıda yer almakta idi.



İLİADA KAZA MI GEREK!



Bitmiş binanın önüne 2 kat bodrum kat inşaatı yapılıyor. Günlerdir devam eden bu inşaatı belediye ekipleri görmüyor mu? Devam eden inşaat ile ilgili herhangi bir tabela bulunmazken şimdi HABERDAR soruyor. Bu 2 kat bodrum kaçak mı değil mi? Mimarsinan 404 ada 1 parselde 2011 öğretim yılında Cihan Koleji olarak hizmet veren yerde E5 tarafında bahçe kısmında 11 Ekim Perşembe günü başlayan hafriyat çalışmaları tamamlandı. Günlerdir devam eden hafriyat çalışması Büyükçekmece Belediye ekiplerinin dikkanini çekmedi mi?








//www.haberdar.com.tr/yerel-gundem/kacak-insaata-baskanin-dusmesi-mi-gerek-h16417.html

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209