Aydın Ses Gazetesi 15. kuruluş yıl dönümünü görkemli bir gece ile kutlandı.

1 Eylül 1998 tarihinde medya sahnesinde yer alan Aydın Ses Gazetesinin 15. kuruluş dönümü gecesine; belediye başkanları, kaymakamlar, siyasi parti ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, Sivil toplum Kuruluşlarının temsilcileri, ulusal ve yerel basın mensupları, iş adamları, muhtarlar ve çok sayıda davetli katıldı.

Aydın Ses Gazetesi 15. kuruluş yıl dönümünü görkemli bir gece ile kutlandı.
 Aydın Ses Gazetesi 15. kuruluş yıldönümünü görkemli bir gece ile kutlandı.

1 Eylül 1998 tarihinde medya sahnesinde yer alan  Aydın Ses Fazetesi'nin 15. kuruluş yildönümü gecesine; belediye başkanları, kaymakamlar, siyasi  parti ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, Sivil toplum Kuruluşlarının temsilcileri, ulusal ve yerel basın mensupqları, işadamları, muhtarlar ve çok sayıda davetli katıldı.  

Merkezi Gaziosmanpaşa'da bulunan Aydın Ses  Gazetesi; Gaziosmanpaşa, Sultangazi, Fatih, Bayrampaşa, Eyüp ve Arnavutköy ilçelerinde faaliyet  gösteriyorve on beşgünlük periyodlarla yayın hayatına devam ediyor.

Geceye Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, Bayrampaşa  Belediye Başkanı Atila Aydıner, Gaziosmanpaşa Belediyesi Başkan Yardımcısı Arif Parlakkılıç, Gaziosmanpaşa Kaymakamı Seddar Yavuz, Eyüp Kaymakamı Osman Kaymak, Sultangazi Kaymakamı Yusuf Ziya Çelikkaya, Bayrampaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Kenan Kırali, Gaziosmanpaşa Tarım İlçe Müdürü Nuri Şahin, Sultangazi Tarım İlçe Müdürü İsa Tanrıverdi, AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı İsmail Ergüneş ve yönetimi, CHP Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Mehmet Polat ve yönetimi, Saadet Partisi Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Bilal Ay ve yönetimi, BBP Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Fedai Karakol ve yönetimi, AK Parti  Eyüp İlçe Başkanı Seçkin Turan ve yönetimi, Bayrampaşa İlçe Başkanı Cemil Yıldız ve yönetimi, Giresun Federasyonu Başkanı Hasan Turan ve yönetimi, Giresunlular Derneği Başkanı Mehmet Hayta ve yönetimi, Zeytinburnu eski Belediye Başkanı Adil Emecan, CHP İstanbul İl Yönetim Kurulu üyesi Gülizar Emecan, Özel Gaziosmanpaşa Hastanesinin kurucusu ve ortaklarından Mustafa Hayta,  Özel Gaziosmanpaşa Hastanesinin ortaklarından ve Bahat Sağlık Grup Başkanı Opr. Dr. Hamza Bahat, Tek Rumeli Televizyonu Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Baykal, GOPSİAD Başkanı Niyazi Özata, İşadamları Yaşar Aksoy, Hasan Şatıroğlu, Mehmet Toprak, Ali Ekser Atmaca, Yusuf Kızıldağ, Süleyman Kalın, Mehmet Yüceer, Avukat Ali Çanak'ın yanı sıra STK'lar, muhtarlar, yerel ve ulusal basın mensupları ile çok sayıda davetli katıldı.

Sunuculuğunu Aydınses Haber Müdürü Ayla Özdemir'in yaptığı gece, Neyzen Ferit Yavuz'un ney dinletisi ile başladı.

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209