Akşam'ın iftiracı yazarı çark etti

Çukurova Holding bünyesindeyken TMSF tarafından el konulan ve daha sonra başına eski bir AK Parti milletvekili atanan Akşam gazetesi'nin Yayın Koordinatörü ve yazarı Murat Kelkitlioğlu geçtiğimiz Çarşamba günü bir skandala imza atmıştı.

Akşam'ın iftiracı yazarı çark etti
 Çukurova Holding bünyesindeyken TMSF tarafından el konulan ve daha sonra başına eski bir AK Parti milletvekili atanan Akşam gazetesi'nin Yayın Koordinatörü ve yazarı Murat Kelkitlioğlu geçtiğimiz Çarşamba günü bir skandala imza atmıştı.

Hizmet Hareketi'nin Suudi Arabistan'da bulunan bir okulunda başbakana toplu beddua seansı düzenlendiğini öne süren Akşam yazarı, Camia'nın Suudi Arabistan'da okulu olmadığı anlaşılınca bugünkü köşesinde çark etti.

Yalan ve iftirada sınır tanımayan yazar, her yazısında Hizmet Hareketi'ni karalamak için ter döküyor. Akşam Yazarı, 12 Şubat tarihinde “Okullarda toplu beddua” başlığıyla kaleme aldığı yazıda Camia'nın Arabistan'daki okullarında gece namazından sonra kaldırılıp Başbakana toplu beddua edildiğini iddia etmişti. Ancak Akşam Yazarı Kelkitlioğlu, hizmetin Arabistan'da hiçbir okulu bulunmadığını hesaba katmamıştı. Yüz kızartıcı iftiradan sonra sosyal medyada alay konusu olan Akşam Yazarı, bugünkü köşesinde yalan yazdığını kabul etti. ‘Cemaatin Okulu' kutusuyla okuyucuları karşısına çıkan Kelkitlioğlu, Hizmet hareketinin Arabistan'da okulu olmadığını teyit etti. Ancak iftirada sınır tanımayan yazar, bu sefer de  sosyal medyada linç edildiğini iddia ederek şöyle devam etti: “Arkadaşlar, bedduayla ilgileneceklerine okulla ilgilenmeyi seçtiler.”

Zaman yalanı ortaya çıkarmıştı

Zaman, üç gün önce Akşam yazarı Kelkitlioğlu'yu şu sözlerle yalanlamıştı:

“Gerçek bu kadar ayan beyan ortadayken, ‘bir arkadaşım anlattı' denilerek karalanan bu satırların gazete manşetinden verilmesi, bir kara mizah örneği olarak tarihteki yerini aldı. Suudi Arabistan'da sadece Türkiye Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından açılan Türk okulları bulunuyor. Bu okulların müfredatları ve öğretmenleri MEB tarafından belirleniyor.”

Pes dedirten pişkinlik

Bugünkü köşesinde ise Kelkitlioğlu, ‘pişkinliğin bu kadarına pes!' dedirtti. Karalama ve yalan haberinden dolayı herhangi bir özürde bulunmayan Akşam yazarı “Arkadaşlar, bedduayla ilgileneceklerine okulla ilgilenmeyi seçtiler. Okul Suudi Arabistan'da, Medine'de. Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı bir okul. Ancak, nasıl ki Türkiye'de Emniyet'te, yargıda, bürokraside, Milli Eğitim'de olduğu gibi 'paralel yapı'nın personeli ağını kurmuşsa bu okulda da kurmuş.” şeklinde iftirasını sürdürdü. Pembe dizilere dönüşen iftira kampanyasında, yalan rüzgarı artık he yönden esiyor.

SİVİL HABER

Güncelleme Tarihi: 16 Şubat 2014, 16:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209