ADNAN OKTAR ERDOĞAN İÇİN DUA ETTİ

ADNAN OKTAR ERDOĞAN İÇİN DUA ETTİ

 Cumhurbaşkanı Erdoğan’a “Tayyip Hocam” diye hitap eden Adnan Oktar; Erdoğan’a verdiği destekle dikkat  çekmeye başladı. Oktar, bu sefer de Erdoğan için dua etti.

Tayyip Hocam’ın üstüne çok gidiyorlar. Allah kalbine ferahlık versin. Bölücülüğe karşı ona güç versin.  Vatanın bölünmemesi için her türlü gayretinde ALLAH ona güç versin, cesaret versin, şevk versin.” diyen Oktar  “Vatanı böldürmeyiz. Bölmeye kalkanlara Allah hidayet versin yoksa Allah helak etsin. Vatanı bölmeye kalkanları Allah helak etsin. Türkiye’yi bölmeye kalkanları Allah helak etsin.” diyerek bölücülüğe karşı olduğunun da bir kez daha altını çizmiş oldu.

Oktar, “Tayyip Hocam'ın mazlum olduğuna inanıyorum”

Oktar, “Tayyip Hocam'ın mazlum olduğuna inanıyorum” diyen Adnan Oktar “Allah ömür verdiği müddetçe onu koruyup kollayacağız inşaALLAH” diye Erdoğan’ın yanında olduğunu da yeniden vurguladı.

“İyiler hep onun yanında.”

Adnan Oktar Tayyip Erdoğan’ın güzel, hayırlı hizmetlerinin çok fazla olduğunu , bunu görmezden gelmenin vicdana uygun olmadığını ifade ettiği programda “İyiler hep onun yanında. Tayyip Hocamın gönlü rahat olsun.” dedi.

Oktar, “Evliyanın desteği onunla beraber.”

Oktar ayrıca “Tayyip Hocam’ın gönlü çok rahat olsun, evliyanın desteği onunla beraber inşaAllah. Tayyip Hocam çok büyük hizmetler yaptı, çok haksızlığa uğradı ama onun da sevabını aldı.” şeklinde konuştu. 

SİVİL HABER

Güncelleme Tarihi: 06 Aralık 2014, 18:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209