Sürükleyici bir ilk roman: Yansıma

İlknur Uğur'un Yansıma romanı, romanseverleri tatmin edecek akıcılığa sahip ve sorgulamalarıyla insanı düşünmeye sevk ediyor.

Sürükleyici bir ilk roman: Yansıma

E-87’de Trafik Kazası: 6 Ölü

09 Nisan 2011 / 03:45

Balıkesir’i Çanakkale’ye bağlayan E-87 Karayolu’nun Edremit ilçesi yakınlarında meydana gelen zincirleme trafik kazasında altı (6) vatandaşın hayatını kaybettiği bildirildi.

Kaza, saat 03:45 civarında Edremit’in Kadıköy beldesi sınırlarındaki E-87 Karayolu’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sürücüsünün ismi açıklanmayan özel otomobildeki kişilerin bilinmeyen bir sebeple taklalar atarak seyir halindeki diğer araçların üzerine devrilmesi zincirleme kazaya neden oldu.

Jandarma ve polis ekipleri, karayolunu tek şeritli olarak trafiğe açık tutarken, yetkililer biri çocuk olmak üzere altı vatandaşın yakınlarına ulaşmak için çaba sarf etti. Cenazeler olay yerine gelen cenaze aracına nakledilirken, tabutu polis memurları ve vatandaşların taşıması yürekleri burktu. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Öğlen olmasına rağmen yataktan kalkmak istemiyor­dum. Belki de kalktığımda hiçbir şeyin değişmeye­cek olması korkutuyordu beni. Güneş, perdelerin arasından inatla içeriye sızıyor, evdeki toz tanecikleriyle bir senfoni eş­liğinde dans ediyordu. Bense yalnızlığımı düşünüp somurtu­yordum. Evde kimse yoktu. Tek başıma hayata tutunabilecek ne gücüm ne de istediğim vardı. Korkunç bir kazada sevdik­lerimi kaybetmek, dünyada isteyebileceğim en son şeydi ama olmuştu! Hayatta bir iki arkadaşımdan başka güvenebilece­ğim kimse kalmamıştı" diye başlayan roman, beklenmedik bir kaza sonucu ailesini kaybeden, uzun bir bunalımın ardından yeni bir hayat kurmak için büyük bir köşkte yaşayan Sümeyye Hanım’ın bakıcılığını üstlenmiş Yaren Artul'un öyküsünü sunuyor okurlara.  

Ne var ki yeni hayatı göründüğü kadar sakin geçmeyecektir. Çünkü Yaren’in ölen babası Turgut Artul, gizli biyoloji savunması alanında çalışan bir bilim adamıdır ve bütün insanlığı etkileyecek bir buluşa imza atmıştır.

Koruyucu adı verilen bu buluş insanın DNA değişkenliğini ortaya çıkaracak ve üstün bireysel korumayı sağlayacaktır.

Yaren birdenbire kendini korkunç çıkar ilişkilerinin, büyük bir tehlikenin ve bir o kadar da büyük bir aşkın ortasında bulacak ve olaylar hızla gelişecektir...

Bir ilk roman olarak İlknur Uğur'un Yansıması romanseverleri tatmin edecek akıcılığa sahip ve sorgulamalarıyla insanı düşünmeye sevk ediyor. Roman fantastik bir üçlemenin ilk cildini teşkil ediyor...

()

Haber Kaynağı : Haber7.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209