ŞEB-İ ARUS’A ÖZEL VARAK SERGİSİ İHLÂS KOLEJİ’NDE

İhlas Koleji, Büyükçekmece Belediyesi ile ortaklaşa düzenlenen varak sergisine ev sahipliği yaptı.

ŞEB-İ ARUS’A ÖZEL VARAK SERGİSİ İHLÂS KOLEJİ’NDE

 Hz. Mevlana Celaleddin-i Rumi’nin 739. Vuslat (Şeb-i Arus) yıldönümü nedeniyle düzenlenen sergide eğitmen Melda Çıkanlar ve talebelerinin yapmış oldukları eserler ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.

 

Güzelşehir İhlas Anaokulu’nda düzenlenen organizasyonun açılışına Büyükçekmece Belediyesi Başkan Yardımcıları Reşat Oral ve Bayram Ali Üner, İhlas Eğitim Kurumları Genel Müdürü Hami Koç, Büyükçekmece Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdiresi Nazan Karagözoğlu, sergide eserleri bulunan öğrenciler ve ziyaretçiler katıldı.

 

Serginin açılışında konuşan Başkan Yardımcısı Bayram Ali Üner, Mevlana’nın kültürümüzdeki değerinden söz ederek güzel sanatlara vermiş oldukları önemden dolayı İhlas Eğitim Kurumlarına teşekkür etti. Sanattan önce insanların bu vesileyle bir araya gelmelerinin kendileri için önemli olduğunu belirten Üner, sosyal faaliyetlerde bulunan insanların bir arada olduğu ortamların oluşturulmasını kendileri için kazanç olduğunu ifade etti.

 

Üner’den sonra söz alan Hami Koç yaptığı konuşmada böylesine güzel çalışmalar neticesi ile insanların bir araya gelerek önemli işler başardıklarını belirtti. Koç konuşmasının sonunda katılımlarından dolayı Büyükçekmece Belediyesi’ne ve sergide emeği bulunanlara teşekkür etti.

 

Kurdelenin kesilmesinden sonra sergiyi gezenlere eğitmen Melda Çıkanlar tarafından eserler tanıtıldı. Çıkanlar, yaklaşık bir yıllık bir emeğin ürünü olan eserlerin başka yerlerde de sergileneceğini söyledi.

 

Serginin gezilmesinin ardından eğitmen Melda Çıkanlar, Hami Koç’a günün anısına sergide bulunan eserlerden birini hediye etti. Sergi toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.





SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209