"James Bond" Türkiye'ye hayran kaldı

Türkiye'de çekimleri sürmekte olan James Bond serisinin son filmi SKYFALL'un başrol oyuncuları, yönetmen ve yapımcıları Türk basınıyla bir araya geldi.

Çırağan Sarayı'nda düzenlenen basın toplantısına yönetmen Sam Mendes, yapımcılar Michael G. Wilson ve Barbara Broccoli'nin yanı sıra filmin başrol oyuncuları Daniel Craig, Naomie Harris, Berenice Marlohe ve Ola Rapace katıldı. Toplantıda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan James Bond'u canlandıran Daniel Craig, Bond filmin kedisini zorladığını ve her gün koşarak fiziki olarak hazır duruma gelmeye çalıştığını söyledi. Craig, bir basın mensubunun, 'İstanbul'da olmak nasıl bir duygu?' şeklindeki sorusuna, "Bu İstanbul'a ikinci gelişim. 15 yıl önce bir kez daha gelmiştim. Çok şey değişmiş ve trafik de bir hayli artmış. İnsanlarla iyi ilişkilerimiz var. Burası çok güzel bir kent. Nereye gidersek gidelim bize hep misafirperver oldular. Burada olduğum için çok mutluyum" cevabını verdi.

Craig, Türkiye'de çekimi yapılan sahnelerin filmde başka bir ülkeymiş gibi gösterileceği yönündeki iddiaları da yalanlayarak, "İstanbul'u hiçbir zaman taklit edemezsiniz. İstanbul, İstanbul'dur" dedi. Daniel Craig, "Gerçekten bir ajan olmak ister miydiniz?" şeklindeki soruya da, "Ben yaptığım işten çok mutluyum. James Bond'u oynamak benim mesleğim ve bu meslekten mutluyum" diyerek yanıtladı.

Ünlü aktör, dublör kullanmayıp kendi oynadığında daha inandırıcı olduğunu da sözlerine eklerken, Türkçe konuşamadığı için de gazetecilerden özür diledi.

Bond kızlarından Berenice Marlohe de, "Gerçekten Bond kızı olmak gurur verici. Hep Bond filmlerini izlemişim. Bond kızı olduğum için çok mutluyum" diyerek duygularını dile getirdi. Filmde rol alan diğer bir Bond kızı Naomie Harris de, çekimler sırasında İstanbul'a hayran kaldığını söyledi.

İHA

Haber Kaynağı : Haber7.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209