Hayat Yayınları'ndan 4 yeni kitap

Hayat Yayınları'nın Maneviyat, Aile ve Çocuk Eğitimi, Yönetim ve Başarı Dizisi’nden çıkarttığı 4 yeni kitap fuarlarda büyük ilgi görüyor...

Hayat Yayınları'ndan 4 yeni kitap

Dr. Vehbi Karakaş’ın “” isimli kitabı beş bölümden oluşuyor. Kitapta; “Gençliğimiz için ağlayan adam, Bediüzzaman’ın sakal bırakmaması ve evlenmemesi, ahlaklı ve imanlı bir neslin yetişmesinde Bediüzzaman’ın rolü, ilim ve din adamlarının Said Nursi’ye olan ihtiyacı, terör ve benzeri problemlerin çözümü için Bediüzzaman’dan formüller” gibi farklı konular yer alıyor.

Sema Maraşlı “Yuvanız İçin Mutluluk Reçetesi” üst başlığı altında ’ isimli kitabında sevginin düşmanlarını, erkekleşme hareketinin zararlarını, kadına otoritenin yakışmayacağını, dindar feminizmin tehlikelerini masaya yatırıyor. Kitaptaki konu başlıklarından bazıları şöyle: Koca için süslenmek caiz mi, işte kazanan kadın aşkta kaybediyor, erkek düşmanlığı, kadın hakkını değil aklını kullanmalı, erkeklik adım adım bitiriliyor mu, kadınlar için güzel kalmanın sırrı.

Sıtkı Aslanhan isimli kitabında başarısızlığın en düşük azim çizgisi olduğunu ifade ediyor. Başarılı insanların ortak özelliklerini anlatan yazar, zamanın önemi, zaman kavramı ve zamanı doğru kullanmanın yöntemlerini de incelemiş.

Alan Axelrod’un ‘’ isimli kitabını Özgecan Kocaman dilimize kazandırmış. Kitapta modern liderlere rehber olacak 14 ilke konu edilmiş; “Karar verme, yap ya da öl, işbirliği yapmamanın dehası, herkese pay verme, öğrenme ve tecrübe...”

(yeni akit)

Haber Kaynağı : Haber7.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209