Bayrampaşa’da Zamansız Yağmurlar Şiir oldu damladı.

Bayrampaşa’da Zamansız Yağmurlar Şiir oldu damladı.

Bayrampaşa’da Zamansız Yağmurlar Şiir oldu damladı.
HABERİN GALERİSİ
Mehmet Göcüklüoğlu

Mehmet Göcüklüoğlu

Bayrampaşa’da Zamansız Yağmurlar Şiir oldu damladı

Program sunuculuğunu Özlem Demir yaptığı gecede İstanbul Büyük Şehir Belediyesi Kültür Müdürlüğü tarafından BAYGEM Bayrampaşa Kültür Merkezinde Zamansız Yağmurlar programının sunucusu Mehmet Gücüklüoğlu’nun şiir ve Türkü gecesinde ilk albümünün tanıtımı yapıldı.

Zamansız Yağmurlar, İlk Konserini Yaşadığı İlçe olan Bayrampaşa’da gerçekleştirdi.   Zamansız şiirler albümünü geçtiğimiz aylarda şiir dostlarıyla buluşturan Zamansız Yağmurlar programının yapım ve sunucusu Mehmet Gücüklüoğlu ilk konserinin heyecanını ; hem yaşadığı ilçe olan Bayrampaşalıların hem de Ordulu hemşerilerinin huzurunda coşkulu kalabalıkla yaşadı.

Bayrampaşa BAYGEM Kültür merkezinde şiir ve Türkü sevenlere unutulmaz duygu yüklü bir akşam yaşatan Gücüklüoğlu, programa destek veren tüm sanatçı dostlarına, yapımcısı Ulus Müziğin sahibi Ali Ulus’a, Gazeteci dostlarına,  İETT Genel Müdürlüğü yönetici ve personel arkadaşlarına, Bayrampaşalı hemşehrilerine ve Ordulu STK Başkanlarına, hemşerilerine,  Ordu’nun yerel TV temsilcilerine ve gazetecilerine katılımlarından dolayı teşekkür ederek bu güzel gecemde benim yalnız bırakmadığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum diyerek duygusal anlar yaşadı.
 
“Zamansız Şiirler” gecesinde sanatçıyı sanatçı dostları Ezel, İpek Nur, Naim Coşkun, Kenan Börekçi, Uğur Tire, Cemil Karadeniz, Akkuşlu Cüneyt, Şair Mavi Yazar, müzisyen Çeper Mustafa ve gazeteci dostları E.Kadir Kilci, Mega Show Komedyeni, Durmuş Arslan, Yılmaz Birinci sanatçıyı ilk konserinde yalnız bırakmazken, yerel basından Sivil Haber, Bayrampaşa Haber ve Haber İstanbul Gazeteleri ve siyasiler katıldılar.

Ordu Dernekleri de Geceye büyük ilgi gösterdi.
Her fırsatta derneklerin yanında yer alan ve davet edildiği tüm derneklerin gecelerine istisnasız katılan Zamansız Mehmet’i, memleket dernekleri ORDEF ve ORSİYAD başta olmak üzere Ordu il, ilçe ve mahalle dernekleri başkan ve yöneticileri yalnız bırakmadı. Avrupa yakasında yer alan BAYGEM’e Anadolu yakasından dernekler otobüslerle insanları taşıdı. 

SİVİL HABER

Güncelleme Tarihi: 15 Aralık 2014, 04:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209