Türkiye’de Milli Sinema’yı anlattılar.

İLESAM (Türkiye İlim ve Edebiyat Eseri Sahipleri Meslek Birliği) İstanbul Şubesi’nin düzenlediği Çınaraltı Sohbetleri’nin otuz sekizincisi, 16 Mart 2013,Cumartesi günü (Ahmet Hamdi Tanpınar Edebiyat Müze ve Kütüphanesi)'de Türkiye’de Milli Sinema konusu işlendi.

          İLESAM (Türkiye İlim ve Edebiyat Eseri Sahipleri Meslek Birliği)  İstanbul Şubesi’nin düzenlediği Çınaraltı Sohbetleri’nin otuz sekizincisi, 16 Mart 2013,Cumartesi günü (Ahmet Hamdi Tanpınar Edebiyat Müze ve Kütüphanesi)'de Türkiye’de Milli Sinema konusu işlendi.

 
         İLESAM İstanbul Şubesi Denetim Kurulu Başkanı Recep ARSLAN’ın yönettiği toplantıda, Yücel Çakmaklı üzerine yaptığı çalışmalarla tanınan, Fatih Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ş.Fuat İNCİ; Şefkat Tepe Dizisi Oyuncusu, tiyatrocu ve seslendirme sanatçısı  Yaşar KARAKULAK; Şair-Yazar, Tiyatro ve Sinema sanatçıları İbrahim KALKAN, çeşitli yönleriyle  dinleyicilere Türkiye’de Milli Sinema’yı anlattılar.
              İLESAM İstanbul Şubesi Başkanı Cafer VAYNİ, “yerli ve milli kültürü oluşturmak” yönündeki kültürel faaliyetlerin devam edeceğini belirterek katılmcılara ve panelistlere teşekkür konuşmasının ardından, program sonunda dinleyenlerin katkı ve sorularıyla sona erdi.
       

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209