Kendileri küçük yetenekleri büyük

Bakırköy Kültür ve Sanat Festivali’nde piyano ve gitar resitali sunan çocuklar izleyenler tarafından ayakta alkışlandı.

Kendileri küçük yetenekleri büyük

Bakırköy Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü ile Özel Kalem Müdürlüğü’nün düzenlediği 12. Uluslararası Bakırköy Kültür ve Sanat Festivali’nde piyano ve gitar resitali sunan çocuklar izleyenler tarafından ayakta alkışlandı.

Tolga Aksoy ve Onur Koçak’ın öğrencileri Fildamı Gösteri Merkezi’nde verdikleri konserde Beethoven,Clementi,Bach,Chopin,Tarrega başta olmak üzere 18 bestecinin seçkin eserlerini yorumladılar.

Konserin ardından Bakırköy Belediyesi Basın-Yayın Halkla İlişkiler Müdürü RuhsanTezkan yaptığı konuşmada çocukları başarılarından dolayı kutladı ve Aksoy ile Koçak’a festivale yaptıkları katkıdan dolayı plaket sundu.

ATAKÖY’DE EŞ ZAMANLI FESTİVAL YÜRÜYÜŞÜ

12. Uluslararası Bakırköy Kültür ve Sanat Festivali’ne katılan ekipler ayrıca dün Ataköy’de üç farklı mahallede eş zamanlı  festival yürüyüşü yaptılar. Bakırköylüler evlerinin camlarından ve sokakta alkışlarla yabancı konuklara destek verdi.

Öte yandan ülke gruplarının Fildamı Gösteri Merkezi’ndeki gösterileri büyük ilgi çekti. Hindistan’dan gelen ekibin çıplak ayakla yaptıkları gösteri izleyenlerden çok alkış aldı.

FERHAT GÖÇER KONSERİ BU AKŞAM

Festivalin bu akşam ki bölümünde ise ünlü sanatçı Ferhat Göçer’in saat 21.30’da Fildamı Gösteri Merkezi’nde konseri halka açık ücretsiz konseri var. Konserde Ferhat Göçer yeni albümü Biz Aşkımıza Bakalım ile eski albümlerinden dillerden düşmeyen şarkılarını seslendirecek.

Festivalde bugün ayrıca Osmaniye Mahallesi Cemiyet Sokak’tan başlayarak  saat 19.30’da festival yürüyüşü ve 20.30’da da Fildamı Gösteri Merkezi’nde ülke gruplarının gösterileri olacak.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209