İLESAM, ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ'NDE DÜZENLENEN 7. ANKARA KİTAP FUARI'NDA

İLESAM, ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ'NDE DÜZENLENEN 7. ANKARA KİTAP FUARI'NDA

İLESAM, ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ'NDE DÜZENLENEN 7. ANKARA KİTAP FUARI'NDA
 İLESAM, ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ'NDE DÜZENLENEN 7. ANKARA KİTAP FUARI'NDA
 

Eylül Fuarcılık ve Türk Kütüphaneciler Derneği Genel Merkezi tarafından 7 yıldır Kütüphane Haftası kapsamında geleneksel olarak gerçekleştirilen 7. Ankara Kitap Fuarının açılışı 22 Mart Cuma günü Atatürk Kültür Merkezinde başladı. 31 Mart 2013 tarihine kadar devam edecek olan fuarda pek çok yayınevi stant açtı.

Geçen sene olduğu gibi bu sene de 7. Ankara Kitap Fuarına katılan İLESAM (Türkiye İlim ve Edebiyat Eseri Sahipleri Meslek Birliği) üyelerine ait roman, hikâye, şiir, araştırma inceleme kitaplarının okur ile buluşmasını sağlıyor. Fuar süresince İLESAM standında Radyo - TV ve Yayın Kurulu üyesi Nur Ersen görevli.

İLESAM, üyelerine ait eserlerin sergilenmesinin yanı sıra imza günleri düzenleyerek de yazar ve şairlerin okurla bir araya getirilmesine katkıda bulunuyor. Okurlar ve yazarlar ortak paylaşım alanlarında şiir tadında anlar geçiriyorlar. Okurların kitaplarını imzalattırırken aldıkları keyif görülmeye değer doğrusu. Kitabı hayatında öncelikli bir yere koyan insanlar aynı zamanda yazarlarla, şairlerle sohbet edebilme imkânı da yakalamış oluyor.

İmza gününde okurlarıyla buluşacak İLESAM üyesi yazar ve şairler arasında İsmet Bora Binatlı, Nur Ersen, Hikmet Okuyar, Erhan Dündar, Orhan Dündar, Erhan Dikenli, Serap Demirtürk, Berna Uslukaya, Mustafa Ceylan, İbrahim İmer, Aysel Çoban İmer, Ayşe Akay, Cahit Karaç, Cemal Tuzcuoğulları, Durak Turan Düz, Müzeyyen Keskin, Nilüfer Dursun, Emine Sevinç Öksüzoğlu, Gürhan Olcaytürkan, İsmail Özmel, Bilal Dilsiz, Zeki Dağlı, Tarık Torun, Nurettin Gür Ozanoğlu, Rifat Kaya, Songül Dündar, Alp Arpad, Sibel Unur Özdemir, İlter Yeşilay, Salih Kozan, Hamit Gök ve Orhan Vergili de bulunuyor.
 

49. Kütüphane Haftası kapsamında 31.03.2013 tarihine kadar açık kalacak fuar, pek çok okuru, çeşitli yayınevi ve yazarla buluşturacak. Çeşitli panellere, konferanslara ve söyleşilere de fuar süresince yer verilecek. Çocuk, gençlik, araştırma-inceleme, edebiyat, tarih, kültür, siyaset, kitaplarıyla dini yayınlar gibi her türden kitabı stantlarda görmek mümkün. Fuara giriş diğer yıllarda olduğu gibi ücretsiz. Ayrıca, Başkentlilerin fuara olan ilgisi görülmeye değer. 7’den 77’ye hemen herkesin ilgisini çeken fuar, okulların da ilgi odağı.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

İLESAM, 31 Mart 2013 tarihine kadar kitap seven dostlarıyla standında buluşmaya devam edecek. 

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209