HALKLA İLİŞKİLER 4.0 İLE YEREL YÖNETİMLERDE İLETİŞİMDE DÖNÜŞÜM YAŞANACAK!

HALKLA İLİŞKİLER 4.0 İLE YEREL YÖNETİMLERDE İLETİŞİMDE DÖNÜŞÜM YAŞANACAK!

HALKLA İLİŞKİLER 4.0 İLE YEREL YÖNETİMLERDE İLETİŞİMDE DÖNÜŞÜM YAŞANACAK!
Haydar Koçak


 Uzun yılların kamu ve yerel yönetim deneyimlerini, bir sosyoloğun gözlemciliği ile birleştiren YENİ DÖNEMDE YEREL YÖNETİMLERDE KURUMSAL İLETİŞİM kitabı Sosyolog GÜVEN DAĞISTAN imzası ile raflardaki yerini aldı. 
Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri izleyerek, Endüstri 4.0 kavramları ile halkla ilişkileri birleştiren bu kitap; belediyelere halkı tanıyan ve halkın ihtiyaçlarına cevap veren iletişim planları oluşturmak için bir rehber kitap olacak. 



ENDÜSTRİ 4.0 HALKLA İLİŞKİLERLE BULUŞUYOR
Teknoloji karşısında insan emeğinin yerinin konuşulduğu bu günlerde, Endüstri 4.0 prensiplerini halkla ilişkilerle buluşturmak, insanın her zaman önemini koruyacağına dair de bir duruş belirtiyor. Bugünün gelişmiş olanaklarında kime, ne için, hangi yöntemle ve nasıl ulaşmak gerekiyor? Halkı tanımak için hangi yöntemler kullanılmalı? Akıllı şehirler kurulurken insani ilişkiler nerede kalacak? Veriye dayalı belediyecilik ve vatandaş bilimi kavramları hayatımıza nasıl etki edecek? Kurumsal iletişimin geleceğine dair ipuçları veren kitapta bu ve benzeri pek çok sorunun cevabını bulacaksınız.




KAYNAK KİTAP
Belediyelerin iletişim stratejilerini kuran ekiplere, halkla ilişkilerden sosyolojiye birçok alandan öğrenciye ve eğitmene; Türkiye ve dünyadan gelişmeleri derleyerek vizyon sunan bu kaynak kitap her kütüphanede yer alması gereken bir eser. 

Basın lansmanı ve imza günü: 
Tarih: 30 Mart 2018, Cumartesi
Saat: 15:00 (imza günü 18.00’e kadar devam edecektir.)
Yer: SCALA Kitapçı
İstiklal Caddesi Han Geçidi Sk. Hazzo Pulo Pasajı No:116-3B, Galatasaray, Beyoğlu
İletişim: 0532 458 21 35

SİVİL HABER

Güncelleme Tarihi: 11 Ocak 2021, 22:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209