Ferhat Göçer Bakırköy'ü salladı !

Bakırköy Kültür ve Sanat Festivali’nin kapanışında sahnede Ferhat Göçer vardı.

Ferhat Göçer Bakırköy'ü salladı !

Bakırköy Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nün düzenlediği 12. Uluslararası Bakırköy Kültür ve Sanat Festivali’nin kapanışında sahneye çıkan Ferhat Göçer şarkılarıyla Bakırköy’ü adeta salladı.

Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen, CHP Bakırköy İlçe Başkanı M.Sait Yücel ve onbinlerce hayranının takip ettiği konserde Ferhat Göçer yeni albümü Biz Aşkımıza Bakalım’dan ve eski albümlerinden eserler seslendirdi.

Konserin sonlarına doğru Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen’i sahneye çağıran Ferhat Göçer ile Başkan Ünal Erzen düet yaparak “Dağ Başını Duman Almış” marşını birlkte seslendirdiler.

Ferhat Göçer daha 12.Uluslararası Bakırköy Kültür ve Sanat Festivali’ne katılan 14 ülkeden 420 sanatçıyla beraber We are the Champions şarkısını söyledi.

Festivali kapınışında bir konuşma yapan Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen de,”Öncelikle festivalimizde yer alan 14 ülkenin halk oyunları ekiplerine teşekkür ediyorum. Festivalimizde emeği geçen başta Basın-Yayın Halkla İlişkiler Müdürlüğü personelimiz olmak üzere ciddi katkıları geçen Gökmeydan Halk Oyunları Kulübü Derneği’ne de sonsuz teşekkürler. Önümüzdeki yıllarda da festivalimizin devamı dileğimle bu akşam Fildamı Gösteri Merkezi’nde coşkuyu had safhaya çıkartan ve diğer günlerde de ekiplerimizin gösterilerinde yalnız bırakmayan değerli Bakırköylü hemşerilerime de çok çok teşekkürler. İyi ki Bakırköy’deyiz.”şeklinde konuştu.

Öte yandan festivale katılan ülkeler dün Osmaniye Meydan’da ve Fildamı Gösteri Merkezi’nde Ferhat Göçer  konseri öncesi gösteri yaptılar, Osmaniye Cemiyet Sokak’tan başlayarak Fildamı Gösteri Merkezi’ne kadar festival yürüyüşü yaptılar.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209