EDEBİYAT SÖYLEŞİLERİ DEVAM EDİYOR

Esenler Belediyesi’nin Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği ile birlikte ortaklaşa hayata geçirdiği "Edebiyat Söyleşileri" yeni dönemde de devam ediyor. İlk program 22 Eylül’de…

EDEBİYAT SÖYLEŞİLERİ DEVAM EDİYOR
 Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği ile ortaklaşa düzenlenen ve dil bilincinin toplumda yerleşmesi ve gelişmesini sağlamak amacıyla Esenler Belediyesi’nin Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği ile birlikte ortaklaşa hayata geçirdiği "Edebiyat Söyleşileri" yeni sezonda da devam ediyor.

Her ay alanında uzman isimlerin Esenler halkıyla buluştuğu programda, bu ay meçhul kaptan lakaplı şair Niyazi Gedik ile Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği Genel Başkan Yardımcısı Nevzat Bayhan konuk olacak.

Edebiyat üzerine söyleşilerin yapılacağı programların ilki Adnan Büyükdeniz Dijital Kütüphanesi’nde 22 Eylül 2013 tarihinde saat 18.00’da düzenlenecek.  Programda Meçhul Kaptan lakaplı şair Niyazi Gedik, dinleyicilerle deneyimlerini paylaşarak şiir dinletisi sunacak.

Esenler Halk Kütüphanesi’nde 28 Eylül 2013 tarihinde saat 19.00’da gerçekleştirilecek diğer bir programda ise; Nevzat Bayhan kitapseverlerle bir araya gelecek. Bayhan, "Şefkat Medeniyeti " konulu sohbetiyle edebiyat severlerle bir araya gelecek.


SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209