CANAN DENGİZ ALDEMİR’DEN SEVGİ NEYDİ? RESİM SERGİSİ

Canan Dengiz Aldemir’in Sevgi Neydi? adını verdiği kişisel resim sergisi Bakırköy Belediyesi Sanat Evi ve Kent Müzesi’nde 7 Aralık 2013-Cumartesi günü saat 16.00’da düzenlenecek açılış kokteyli ile sanatseverlere kapısını açacak.

CANAN DENGİZ ALDEMİR’DEN SEVGİ NEYDİ? RESİM SERGİSİ
 CANAN DENGİZ ALDEMİR’DEN SEVGİ NEYDİ? RESİM SERGİSİ

 

Canan Dengiz Aldemir’in Sevgi Neydi? adını verdiği kişisel resim sergisi Bakırköy Belediyesi Sanat  Evi ve Kent Müzesi’nde  7 Aralık 2013-Cumartesi günü saat 16.00’da düzenlenecek açılış kokteyli ile sanatseverlere kapısını açacak.

 

 

1970 yılında Gaziantep’te doğan ressam Canan Dengiz Aldemir ilk,orta ve lise eğitimini İstanbul’da tamamladıktan sonra ekonomi, bilgisayar programcılığı, fotoğrafçılık ve kameramanlık üzerine üniversite eğitimi aldı. Dört yıl akademik resim eğitiminin ardından ikibuçuk yıl Manaucher Kouchak Pour’dan resim dersleri alan Dengiz Aldemir klasik resim,oryantalist ve realist resim sanatçılarından etkilenmiştir. Onbeş yıldır düşünme ve düşünce teknikleri ile uğraşan Dengiz Aldemir, her şeyin belli kural ve sistemle yürüdüğünü, bir saatin bir parçası bozulduğunda bütün mekanizmanın bozulduğunu, evrende her şeyin sonunda matematiğe dayandığını söylemektedir. Ressam çalışmalarına İstanbul’da devam etmektedir.

 

Canan Dengiz Aldemir’in resim sergisi 13 Aralık 2013 tarihine kadar 09.00-21.00 saatleri arasında Yeşilköy Balıkçılar Barınağı karşısındaki Bakırköy Belediyesi Sanat Evi ve Kent Müzesi’nde  ziyaret edilebilir.

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209