BAYRAMPAŞA BELEDİYESİ HAFTALIK KÜLTÜR-SANAT PROGRAMI (16-22 Aralık)

BAYRAMPAŞA BELEDİYESİ HAFTALIK KÜLTÜR-SANAT PROGRAMI (16-22 Aralık)

BAYRAMPAŞA BELEDİYESİ HAFTALIK KÜLTÜR-SANAT PROGRAMI (16-22 Aralık)
 

Bayrampaşa Belediyesi’nin yıl boyunca düzenlediği kültür-sanat etkinlikleri, Aralık ayında da tüm hızıyla sürüyor. Aralık ayı boyunca çocuk ve yetişkin tiyatroları, interaktif şovlar, geziler, konserler, seminerler ve konferanslardan oluşan kültür-sanat etkinlikleri sanatseverleri bekliyor.

BAYRAMPAŞALILAR YAŞADIĞI ŞEHRİ KEŞFEDİYOR

Yoğun istek üzerine Yuşa Tepesi ve Tarihi Yarımada gezileri Aralık ayında da devam ediyor. Rehber eşliğinde düzenlenen Tarihi Yarımada Gezisi kapsamında Edirnekapı Mihrimah Sultan Camii,   Valen Su Kemerleri, Şehzade Camii, Kalenderiye Camii, Süleymaniye Camii ve Külliyesi gezilebilecek. Ayrıca Mimar Sinan’ın türbesi ziyaret edilebilecek.

Tarihi Yarımada Gezisi için gezi günlerinde saat 11.30’da Bayrampaşa Belediyesi önünden otobüs kaldırılacak.

Gezi kaydını yaptırmayanlar, 444 1 990 numaralı Çağrı Merkezini arayarak veya Bayrampaşa Belediyesi’nin giriş katında bulunan Akıllı Kent Hizmet Servisine gelerek kayıtlarını yaptırabilecekler.

USTALARDAN KONFERANSLAR

Bayrampaşa Konuşmaları kapsamında 21 Aralık Cumartesi saat 12.00’de  Abdurrahman Arslan (Değer Çoğulculuğu 1), 16.00’da Doç. Dr. Mustafa Tekin (Modern Algı Ve Müslüman Zihin) Bayrampaşa Belediyesi Gençlik Merkezi’nde (BAYGEM) konferans verecek.

EN İYİ ÇOCUK TİYATROLARI BAYRAMPAŞA’DA

21 Aralık Cumartesi 13.30 ve 15.00 seanslarıyla Yaşayan Masallar (Tiyatro Sade), isimli çocuk oyunu Yücel Çakmaklı Kültür Salonu’nda sahnelenecek. Aynı günün akşamı saat 20.00’de Üçdem, BAYGEM Kültür Salonu’nda bir konser verecek.

22 Aralık Pazar günü de saat 13.30 ve 14.30’da Yücel Çakmaklı Kültür Salonu’nda gerçekleştirilecek olan Kukla Gösterisi ve İnteraktif Şovlar ile çocuklar, katılımcılık, paylaşımcılık ve arkadaşlık gibi sosyal roller üstlenerek eğlenmenin hazzını ve öğrenmenin mutluluğunu yaşayacaklar.

BAYRAMPAŞA GENÇLİK ORKESTRASI KONSERİ

20 Aralık Cuma akşamı saat 19.30’da Bayrampaşa Gençlik Orkestrası’nın Rumeli Türküleri konseri Yücel Çakmaklı Kültür Salonu’nda müzikseverlerle buluşacak.

BAYRAMPAŞALI KADINLAR OKUYOR

Ayrıca Aralık ayı boyunca her pazartesi Bayrampaşa Kadın Düşünce Platformu’nun Şehr-i Nisa konuşmaları kapsamında düzenlediği bayanlara yönelik Türk edebiyatı üzerine konuşmalar, 13.00-16.00 saatleri arasında BAYGEM’de; her salı ise erkeklere yönelik Türk tarihini konu alan konferanslar, 19.00-21.00 saatleri arasında Pusula Eğitim Kültür Yardımlaşma Derneği’nde gerçekleştirilecek.

Halka açık olarak gerçekleştirilen etkinliklere katılım ücretsizdir.

Ayrıntılı Bilgi İçin: 0(212) 493 11 94

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209