Komünizmin vaadleri aldatmasın -1

Komünizm, dünyaya sevgi, barış, kardeşlik getireceğini vaadeder, oysa bu sadece bir adatmacadır. Bilindiği gibi komünistler sosyal adalet, işçi hakları, halkların eşitliği kelimelerinden sıkça bahsederler. Bunlar da tamamen içi boş vaadlerdir. Komünizm, tarihte olduğu gibi bugün de uygulandığı her yere kan, intikam ve dehşet saçmıştır.

Bunun en yakın örneği Kuzey Kore’de gerçekleşti. Ülkenin ikinci adamı sayılan ve aynı zamanda devlet başkanı Kim Jong-un'un da amcası olan Jang Song-Thaek vatana ihanet suçlamasıyla idam edildi. Üstelik de korkunç bir şekilde 'köpeklerle idam' olarak isimlendirilen ve kan donduran yöntemle katledildi. Çin medyasının haberlerine göre Kim Jong-Un, amcasının ve beş yardımcısının, üç gün boyunca aç bırakılan 120 köpeğin arasına atılmasını ve paramparça edilerek öldürülmesini izledi. İşte bu, komünizmin zihniyetinin nasıl hastalıklı bir ruh halini de beraberinde getirdiğinin çarpıcı bir örneğidir.

Komünizm, ezilen insanların sözde kurtarıcısı olacağını söyleyerek kitleleri kendine çeker, oysa insanın ruh sahibi bir varlık olduğunu inkar eden ve onu adeta bir tür makine veya hayvan olarak gören komünizmin insanların mutluluğunu, huzurunu, rahatını ve güvenliğini temel alan bir düzen kurması imkansızdır. Aslında bu gerçeği komünist liderler de saklamamışlardır. Örneğin Lenin; “Vaadler tıpkı pasta kabuğu gibidirler, bunların yapılış sebepleri eninde sonunda kırılmak içindir.” demiştir. Lenin’in de ifade ettiği gibi komünistler bir devlet kurarlar ama içinde yaşayan vatandaşların hiç bir hakları yoktur. Komünist sistemde, insana değer verilmediği gibi "Zaten sürüde çok insan var, bir tane kaybolsa bir şey olmaz" mantığı geçerlidir. Af, merhamet, vefa duygusu yoktur. Merhametten uzak insanlardan oluşan bir toplumun ise huzur ve barış içinde olması elbette ki mümkün değildir. Tüm insanlık için gerçek kurtuluş İslam’dadır. Ey iman edenler, hepiniz topluca "barış ve güvenliğe (Silm'e, İslam'a) girin ve şeytanın adımlarını izlemeyin. Çünkü o, size apaçık bir düşmandır.“ (Bakara Suresi, 208)

YORUM EKLE

banner309

banner225

banner209