Milli İttifak Kağıthane'de STK'ları kucaklıyor

Milli İttifak Kağıthane'de STK'ları kucaklıyor

Milli İttifak Kağıthane'de STK'ları kucaklıyor

Milli İttifak yerel basın, Sivil Toplum Kuruluşları ve Muhtarlarla Seyrangah Cafe de kahvaltılı tanışma programı düzenledi. Programa Saadet Partisi 2. Bölge Milletvekili aday olan Mustafa Kaya, Zeynel Keskin ve Âdem Akbulut’un yanı sıra SP Kâğıthane İlçe başkanı Halid Özgür Atak, BBP ilçe başkanı Âdem Mamaç, il yönetiminden Ömer Selimoğlu, Yusuf Uzgur ve  Zekai Doğan  katıldılar.

Programın açış konuşmasını Saadet Partisi İlçe Başkanı Halid Özgür Atak yaptı, Atak katılımcılara teşekkür ederek başladığı konuşmasında “ Çanakkale Savaşının 100. Yılında şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmetle anıyorum. Bizler siyasi parti temsilcileri olarak hepimiz milletimize hizmet etmek istiyoruz.. Huzuru, barışı kardeşliği, adaleti, refahı tesis etmek istiyoruz. Bunlar hepimizin ortak paydasıdır. Farklı siyasi görüşlerimiz olabilir. Aslında bu farklılığımız bizim zenginliğimizdir, gücümüzdür. Biz Saadet partisi olarak  Büyük Birlik partisi ile ittifak yaptık. Amacımız belli vatana hizmet etmektir. Mevcut hükümetin 2023’e kadar vaadi var. Bu vaatlerin verildiği bir çok insanın ömrü sonuçlarını görmeye yetmeyecek çünkü, o zamana kadar insanların dünyası değişiyor. ” dedi 

Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Adem Mamaç konuşmasında “Rahmetli Necmettin Erbakan hocamızı ve Şehid liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nu ve tüm şehitlerimizi rahmetle ve saygı anıyorum “ diyerek, Saadet Partisi ile yapılan ittifakın halkta büyük bir heyecana umuda sebebiyet verdiğini bu heyecana ve umuda destek veren herkese teşekkür etti.

Milli İttifak bölge milletvekili adayları da yaptıkları konuşmalarla gündemi değerlendirdi. İlk olarak Adem Akbulut “ Tüm seçmenlerden tek istirhamımız şu dur ki; Türkiye’nin geldiği vahim durum ortadadır, bu durumdaki ülkemizin tek çıkış noktası Milli İttifak kadrolarının meclise girmesidir. 7 Haziran da gönlünüzdeki partiyi yine gönlünüzde tutun ama oylarınızı tek umut olan Milli İttifak listelerine kullanın”

Saadet Partisi 2.Bölge Milletvekili Adayı Zeynel Keskin yaptığı konuşmada “ 7 Haziran seçimleri ülkemiz için çok önemli. Bizim derdimiz, bizim davamız; bu ülkeye bu insanlığa bütün İslam âlemine hizmet etmektir. Biz kula kul olmayız biz sadece Hakk’a kul oluruz. Biz Amerika’yı, İsrail’i emperyalistleri üstün görmeyiz. Neden çünkü bizim inancımız buna müsaade etmez. Türkiye’de siyaset yapan hangi parti olursa olsun, biz onlara kardeşimiz gözüyle bakarız. Fakat bizim tespitimiz ve mücadelemiz başka.  Biz yazılan bir oyunda, senaryoda rol almak peşinde değiliz. Biz bu senaryoya da bu oyunculuğa da karşıyız. Biz adaletli, dürüst, Hakk’ın üstün olduğu ve insanların insan gibi yaşadığı bir dünya olsun diyoruz. İktidara geldiğimizde de her zaman bu doğruyu uyguladık. Biz 54. Hükümet zamanında Cumhuriyet kurulduğundan buyana hiçbir hükümetin başaramadığı başarılara imza attık. 7 Haziran seçimleri için yaptırdığımız anketlerde % 11,8 size kesin oy veririz dedi. % 18’de kararsız verebilirim diyor. Bize barajı geçer misiniz diyorlar, ben de diyorum ki “ben aklımı kiraya vermedim, 6 ayda kurulan tabansız bir parti %34 oy aldı da bir inanç ve idealin sahibi 40 yıllık iki parti neden barajı geçemesin. Biz inanıyoruz ve çalışıyoruz. İman varsa imkânda vardır 7 Haziran seçimlerinde gidin aklınıza danışın bırakın anketleri, şunları, bunları ve doğru karar vererek Saadet Partisine oy verin diyorum” dedi.

Saadet Partisi 2.Bölge Milletvekili Adayı Mustafa Kaya yaptığı konuşmada, “Milli İttifakın çıktığı bu yolda inşallah 7 Haziran’a kadar yürüteceğimiz bu çalışmaların ülkemiz ve milletimiz için hayırlar getirmesini Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum. Bizim derdimiz millet, devlet ve medeniyet meselesidir. Bize dün Ergenekoncu dediler biz haklı çıktık. Biz Ergenekon sürecinde özellikle ABD karşıtı subaylar tutuklanıyor dedik, bütün suçlananlar dışarı çıktı biz haklı çıktık. Dün Suriye’de akan dursun, bu işin sonu kötüye gider, Suriye’nin bölünmesi sadece onların bölünmesi ile kalmaz uzantıları bize de gelir yapmayın, etmeyin dedik bize ulusalcı dediler. Ama bugün 300 bin insan hayatını kaybetti 2 milyonu ülkemizde toplan 7 milyon Suriyeli mülteci olarak yaşamak zorunda kaldı gene haklı çıktık. Bize bugün paralelci diyorlar. Dün nasıl haklı çıktı isek bunda da haklı çıkacağız çünkü biz bu zaman kadar şu sıfatı bu sıfatı değil sadece kendimize yakıştırdığımız sıfat Milli Görüşçü sıfatı oldu. Hiçbir zaman hiçbir yapıya hiçbir cemaate şu veya bu uzaklıkta hareket etmedik. Neyse çizgimiz o çizgiyi ortaya koyduk. Neyse hukukun olması gereken nokta onu koyduk. Biz ne yolsuzlukları nede paralel yapıyı hiçbir zaman merkez edinmedik, edinmeyeceğiz de. Bizim çizgimiz bellidir. Hiç kimse bizi başka bir çizgiye oturtmak gayreti içerisinde olamaz. Biz, meselelere başkasının bizim için baktığı açıdan değil, milli ve manevi değerlerimiz açısından bakarız, baktığımız çerçeveden de gördüğümüz fotoğrafta, maden faciasında hayatını kaybeden işçi, tecavüze direndiği için vahşice katledilen Özgecan kızımız, okul harçlığını çıkartmaya çalışırken asansör kazasında hayatını kaybeden gencimiz, çocuğuna meyva alamadığı için intihara kalkışan simitçi, çocuğunun cansız bedenini çuval içinde köyüne indiren baba vb. var” dedi.

SİVİL HABER

Güncelleme Tarihi: 29 Nisan 2015, 15:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209