Kazlı Gezi

 Akildingil adamların bütün bölgelerde yapmış oldukları çalışmalar.

 

Çok olumlu sonuçlar vermiş olup barışçı çözüm süreçleri olarak PKK şirketini kullananlar çözümleme üretip arabaları yakıp 2 kişiyi kaçırmışlar ve akildingil adamların başarılı çalışmaları sonucu son iki ayda iki bin PKK’lı dağ kadrolarına katılmış, sınır berisinden sınır ötesinden.


Çalışın akildingil adamlar çalışın biraz daha çalışın bakarsınız barışçı çözüm süreçleri için 3-5 bin PKK’lı daha dağlara çıkar.


Sayın Başbakanımıza bırakın gezi parkçıları 70-80 kuruşa hemşehrihlerinizin çaylarını ellerinden alıp ürünlerine çöküyorlar diyoruz nedense Sayın Cumhurbaşkanımız Rize'lere gidip hani çay toplayanlarla fotoğraflar çektirip twiterlarda paylaşıyor ve ekliyor ''Rize deyince akla çay gelir, ben de bir Kayserili olarak çay kesmesini öğrendim''.İyi de bu işler twiter dan resim paylaşarak halloluyor mu? Biz Başbakana sesleniyoruz gidin Rize'de çay üreticilerine destek gezi mitingleri yapın diye nedense birden Sayın Cumhurbaşkanımız Rize'ye gidip çay muhabbetlerine giriyor. İyi güzel de Sayın Cumhurbaşkanımız çay kesmeyi öğrenmişte çay üreticilerini diri diri kesen çay tüccarlarının gariban üreticinin elinden ürünlerini 70-80 kuruşa aldıklarını öğrenememiş.Sanki bakın çay üreticilerinin durumu çok iyi hiç de şikayet etmiyorlar mutlu mesut çaylarını kesip kesip gübre olarak diplerine dökmektense zararına zararına Kopuzlara satıyorlar 70 kuruştan 80 kuruştan der gibi..


Sayın Cumhurbaşkanı neden çay üreticisinin ürünleri açıklanan taban fiyattan peşin ve nakit olarak alınmıyor da çay tüccarlarına teslim edilip yok pahasına ürünleri ellerinden alınıyor. Yazık değil mi bu insanlara, yayınladığınız çay kesim fotoğrafının altına bu konuda ki yorumlarınızı ekleseniz de biz de anlasak.


Ne diyor çay tüccarı peşin olursa 70-80 kuruşa vadeli olursa 1.250 liraya, yuff be faiz aralığına bak, faiz lobicileri bile bunlardan vicdanlıdır.


Nasıl olsa gariban çaycının sesi çıkamıyor, nasıl olsa hepsi Başbakanlarını çok seviyorlar ya..Eh Başbakanları da onları çok seviyor ve sevdiriyor çay tüccarlarına.


Sincan’ı taştan oyarlar içine kazları koyarlar..


Ne olacakmış Sincan da Kazlıçeşme’de.''Milli iradeye saygı'' olacakmış,,,''Büyük oyunu bozmaya'' gideceklermiş,'' Tarih Yazmaya gideceklermiş'', ikibin PKK’lı dağ kadrosuna katılmış, Sayın Cumhurbaşkanımız çay kesmeyi öğrenmiş..


Sincan da bir milyon değil iki milyon üç milyon kişi toplansa ne olacakmış, Meydan da Menderes'in Özal'ın resmi yan yana olacakmış, Yani Milletin Adamları..

 

Bakın madem Taha Uğur Türkmen'in(Uğur Kiriş) in Milletin Adamları projesi kullanılıyor verin o zaman Taha Uğur Türkmen' e telif hakkını, yazıktır, günahtır.


Taksimden sürekli canlı yayın yapan medyacılar hadi gidin Cumhurbaşkanımızın çay kestiği Rize'ye, Trabzon'a canlı yayınlar da uzatın mikrofonlarınızı da çay üreticisi anlatsın Cumhurbaşkanımızın çay kesmesini öğrenmesinden ne kadar çok memnun olduklarını.


Hadi gidin..

 

Av. Cihan TUFAN

 

YORUM EKLE

banner309

banner225

banner209