KARŞILIKLI ÖZGÜRLÜK CESARETİ

Şehit Polislerimiz için Milletçe başımız sağ olsun, mekânları Cennet olsun inşallah. Allah geride kalanlara yardım etsin çünkü ölüsü olan bilir ki acısı Erciyes dağının karına benzer. Dıştan bakanlar eridi sanır, içini görenler karın ateşini hisseder. Bakmak ve görmek çok farklıdır.

Ölüsü olanı üzmeyin sakın; incitip, kırmayın çünkü geride kalanlar ölen evlatla, eşle, babayla tüm umutlarını da gömerler ta ki bir gün gönül gözlerini açmak isteseler de her sözün sahte, her insanın bukalemun olduğuyla dünyada ki mezarlarına dönerler.

Reis Cumhur olduğundan beri ne muhalefet kaldı ne de ateşli siyaset konuşmaları yok derken gündem ’’ne zaman bize sıçrayacak’’ diye beklediğimiz işid ilerlemesiyle ülkemize döndürülen batı tuzağı ile endişelendirdi. Biz Müslümanların bizden başka dostu yok ama bizden başka da düşmanı yok. Yabancı güçler diyip duruyoruz. Eğer onların fitnesine Müslümanlık bilincinden uzaklaştırılmış akılsız tipler düşmese kim şimdi mezhep ayrılığı yalanı ile petrol derdinde ki batıya uşaklık ederdi.

Batı şeytan gibi’’ben bahaneyim ama sebebi değilim olayların’’ diyerek İslamı Müslümanlarla yok etmeyi amaçlıyor. Musul’da ki 49 rehinemizi kurtarıldı; sevinmek yerine komplo teorileri ile siyaset değil de çok yüzlü politika yapanlar, yazarlar ranta başladı. Rehinelerimiz 100 işid teröriste karşılık verilmiş dedikodusu yayıldı. Velhasıl öyle olsa bile çok iyi yapmışlar demekten kendimi alamadım. Bir Türk dünyaya bedelse bir rehine için 2 terörist az bile! Ülkemizde kalıpta ne olacaktı apo gibi besleyecek miydik.!Fransa Türkiye’nin iade ettiği iki işidi daha havaalanın da uydurma bir bahaneyle serbest bırakıp ülkesinden çıkardı.Fransız’ın yaptığını takdir eden çakma batılı tiplerimiz ülkemiz için demediğini bırakmıyor!

Bu arada ne hikmetse işidlilerin hepsi İngilizceyi Arap aksanı olmadan konuşuyor.Buradan anlayalım ki Müslüman terörist yok,sabetayist tipler Müslümancılık oynuyor dünya sahnesinde.Tarih tekerrürden ibaret değildir eğer hataları biz tekerrür etmezsek.Bu Çağda top tüfekle savaş kazanmak bitti;şimdi salgın hastalık virüsleri,kuzu görünümlü kurt modeli ve İngiliz Lawrence taktikleri,bağımlılık modelleri ile ‘’böl,parçala,yönet’’ sürüyor.!

Biz de milli bütünlük sağlayacağımıza hala Kürt açılımı, başörtüsü serbestliği, Alevi, Sünni hakkı,ana dilde eğitim gibi saçma salak gündemlerle uğraştırılıyoruz.Bu ülkede son oniki yıldan beri yapılanları hala görmeyip fazlasını isteyenler dış güçlerin oyununa gelirseniz esaretin getirdiği dili,kıyafeti,özgürlüğü pranga gibi takarsınız boynunuza!

Başörtüsü için eylem yapan sendika ve öğretmenleri madde bağımlılığı bonzai için yürüyüş yaparken görmedik!Devletten korkmuyorlar ama uyuşturucu baronlarından korkuyorlar demek ki;yazık!o gençler sizinle eğitiliyorken bez parçasına özgürlük deyip ruhunu esir eden gençlere acıyarak susmak eğitim değil!İlhan Özkes ‘’din özgür değildir’’diyor.Ne kadar haklı!!Bırakmadınız ki özgür olsun.!!9 yaşındaki çocuğun başörtüsü kararını ailesi verirmiş;peki o yaştaki çocuğun bonzai kararını da ailesi mi veriyor!Artık bencil duygulardan milletçe kurtulma zamanı gelmedi mi?Aydın sandıklarımız bunlarla uğraşırken şarlatanlar gençlerimizi bitiriyor farkında mısınız? İktidar her şeyle uğraşırken sırf sizin fikirlerinize uymuyor diye muhalefet olmak yakışmaz Milletin evladına..

Efendiler!Türkiye’nin gençliği çürütülürken gelecek beklemeyin;zihniyeti değiştiremediğiniz sürece her şey eskiye döner.Gençlik elden gitmeden dinimizle,milli kültürümüzle,tarihimizle,şehitlerimizle onları aydınlatamazsak hepsi mazi,şehitlerimiz de ölü olarak anılır.Milli kültür dersi koyun.Biz olursak büyürüz ben olursak biteriz cümleleri ile birbirine sahip gençlik bilinci verelim onlara.Gurbete çıktığımızda kendi insanımıza rastlayınca nasıl mutlu oluyoruz di mi,o zaman bu ülkede birbirimizle mutlu olmayı öğrenelim ki kimse bizi bölemesin..

Cesareti olmayan insan Esarete mahkumdur.İki kelimeyi birbirinden ayıran tek harf’’C’’ise Milli duygu ve menfaatler için onu şimdiden yüreğinize kazıyın ki oyunlarla ‘’esaret’’ i yüreğimize soksalar da o içimizdeki ulaşamayacakları ‘’C’’ ile birleşsin.Bu Ülkenin evladı olarak hayatım boyunca ne el öpmeyi sevdim,ne biat etmeyi bildim,ne pişman oldum ne de yapacaklarıma isteksizlik duydum.Ancak İrademin Efendisi ülkemin özgürlüğünün kölesi olurum.Kendine avukat başkasına savcı olma;olacaksan hak için ‘’hakim’’ol her şeye..

Milletçe Dünyaya EFENDİ olmak dileğiyle….
YORUM EKLE

banner309

banner225

banner209