Karanlık Güne Aydınlık Bir Not

            Bugün tüm dünyada Müslümanlar dışında zulme ve sömürüye uğrayan başka hiçbir topluluk yok. Dünyanın neresinde bir zulüm varsa, dönüp oraya baktığımızda mutlaka İslam’la şereflenmiş bir toplum görüyoruz. Peki neden?

Neden şu… Kurdukları tüketime dayalı, nefsi tatmin üzerine kurulmuş dünya yaşam ve yönetim modeline İslam’dan başka karşı koyabilecek, alternatif olabilecek hiçbir düzen hiçbir alternatif olmaması. Bunu çok iyi biliyorlar. Ortadoğu’da başlayan sözde “Arap Baharı” denilen süreç tam bir kış mevsimine dönüştü coğrafya için. Amaç birlik ve beraberliği bozmak, birbirine kenetlenmiş iki Müslüman bile bırakmamaktı. Nitekim büyük ölçüde başarılı da oldular. Ama yapamadıkları tek bir şey vardı… Arap Baharı sürecini Gezi Olayları adıyla sıçrattıkları Türkiye’de yayamamak, sonuca ulaştıramamak…,

Şu anda Arap Baharındaki “Parçala” planının ikinci aşaması sahnede… “Mezhep Savaşları”… Yönetimlerini kuklalar vasıtasıyla ele aldıkları ülkeleri şimdi de bir mezhep savaşı içerisine sokmak istiyorlar. Tıpkı yıllardır içerisinde oldukları Irak’ta yaptıkları gibi. Şimdi Yemen üzerinden başlayan daha önceden temellerini attıkları Şii-Sünni ayrışmasını-tartışmasını körüklemek ve Müslüman dünyasını yeni bir kargaşanın içerisine sokmak peşindeler.

Buna benzer oyunları düne kadar hatta hatta hâlihazırda ülkemiz içerisinde de oynamıyorlar mı? Örnek mi gerek… Sözde Cemaat hocası Pensilvanya haini Gülen’in Berkin Elvan için verdiği Taziye mesajına baktığınızda “Bütün acılara direnen ALEVİ camiasına” diyerek mezhep vurgusu yapıyor olması geçerli ve yeterli bir örnek değil mi?

Evet; planlarında başarıya ulaşamadıkları tek coğrafya burası. Üstelik tüm İslam ülkeleri için rol model olma özelliği kazanmış bir ülke. Gittiği her İslam Ülkesinde binlerce insanın sevgi nidaları ile karşılanan bir Devlet Adamı’na, güçlü bir Lidere sahip olan tek İslam ülkesi.

Emin olalım bütün dünya Müslümanlarının gözü ülkemiz üzerinde.Bize karşı yapılacak en ufak bir saldırıda binlerce, yüz binlerce mücahidin tıpkı Çanakkale’deki gibi akın akın yanımıza gelmesi olasılıktan ziyade net bir realite. Tüm bunlardan ziyade bilinmesi gereken başka şeylerde var. Net olarak söylenmese bile kulislerde konuşulanlara göre dillendirilen Yeni Türkiye hedefine konulan bir çok şey çoktan bitmiş hazır durumda.”Göklerde şu anda uçacak bir yerli uçağımız çoktandır var”, “ Yerli tankımız, yerli füze rampalarımız uzun zamandır hazır”,”İçlerine yükledikleri yazılımlarla istedikleri zaman düşürdükleri savaş uçaklarımızın yeni yazılımları da hazır çoktan” bunları artık Türkiye’de bir çok insan biliyor. Bunları dünya üzerindeki şer planlarını yapanlarda biliyor. Bilgileri sızdıran içimizdeki “Badem Bıyıklılar” sayesinde.

Her ne yaparlarsa yapsınlar, bildikleri ve korktukları için, içten,dıştan saldırmalarına sebep olan diğer realite ise yıkılmayacağımız gerçeği. İstikrar bozulmayacak bu ülkede. Sadece 7 Haziran’da değil bin bir nifak içerisinde her ayın 7’sinde seçim yapsak yine de imanlı Anadolu insanı bu istikrarı sonuna kadar sürdürecektir. Evlerimizdeki, işyerlerimizdeki ışıkları bir kaç saatde olsa söndürebilirler ama gönlümüzdeki iman nurunu, geçmişimizdeki ecdad ışığını, geleceğimize dair azmimizi asla karartamazlar. Sandıktan yine milletin sesi en gür sedayla çıkacak, geçmişimizden gelen Başkanlık Sistemi geleceğimizde de olacak, Anadolu Coğrafyası ile kalmayacak, onlarca Eyaletle bu ülke yine Cihanın en güçlü ülkesi olacaktır.

  

 

YORUM EKLE

banner309

banner225

banner209